Fashion

Milan Fashion Week trapt af met de geweldige show van Gucci!

Milaan trapt de modeweek af met een sensationele show van Gucci. De modeweek is nog maar net begonnen en Milan Fashion Week kan nu al niet meer stuk. Creative director Alessandro Michele toonde een waanzinnige collectie en laat wederom de nieuwe en rooskleurige toekomst van het Italiaanse modehuis zien.

Er waren een aantal dingen die ons extra opvielen in de waanzinnige collectie van Gucci. De geek factor die Alessandro vorig seizoen al introduceerde is weer terug. Brillen met grote monturen creëerden een sexy nerdy look. We zagen ontzettend veel prachtige prints en waren bijzonder gecharmeerd van de accessoires in deze collectie zoals de handschoenen met knoert grote ringen erover, de platform schoenen en de fantastische tassen. Het klassieke Dionysus Gucci model werd voorzien van geborduurde lippen, slangen en bliksemschichten. Als je het budget voor een Gucci tas kan vrijmaken is het echt een absolute must-have. Stropdassen met ananassen en lieveheersbeestjes erop geborduurd, to die for! De grote pussy-bow strikken kwamen continu terug and we love it! Totally in love with Gucci.....

De show werd gehouden in een oud treinstation, Scalo Farini, en was gedecoreerd met 17e eeuwse divanbanken en kamerschermen. De zomercollectie van 2016 is geïnspireerd op romantiek en een fictief land der liefde uit het 17e eeuwse boek; Scudéry’s La Carte de Tendre.

Op de eerste rij zaten onder andere Salma Hayek, Dakota Johnson, Alexa Chung en natuurlijk modeguru’s Anna Wintour en Anna Della Russo.

De stropdassen van Alessandro Michele voor Gucci.

De waanzinnig mooie tassen van Gucci. Let ook op de fantastische gouden handschoenen en ringen.

Gucci s/s 2016 by Alessandro Michele | Milan Fashion Week | Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top