Fashion

Vivienne Westwood maakt van penissen de nieuwste musthave voor 2017

Gouden penissen, zilveren penissen en penissen met diamantjes. Vivienne Westwood heeft dit jaar één doel en dat is van de piemel een onvervalste musthave te maken.

Trends komen en gaan, maar de piemel blijft altijd bestaan. Dus waarom niet moet de roodharige punker hebben gedacht. Vivienne Westwood heeft met haar laatste show officieel verklaard dat penissen anno 2017 nog helemaal on fleek zijn.

In 2014 versierden de it-girls kun nekjes al met piemels. Dit dankzij de 18 karaats penis ketting van Tom Ford en 2017 luidden we dankzij Vivienne Westwood in met embellished piemel broches.

Tijdens London Fashion Week Men’s stuurde de designer haar mannelijke modellen de catwalk op in prachtige pakken. De oplettende kijker wist daar op buikhoogte van de modellen een kekke broche in piemelvorm te ontdekken. Verbonden aan elkaar met een stoere ketting en rijkelijk versierd met diamantjes vormt de penis al snel een ware musthave.

Scoor voor jezelf zo’n glitterende piemel van diamantjes, want als het aan Vivienne Westwood en de designer ligt is de piemel broche de investering van duizenden euro’s meer dan waard!

Beeld Getty Images

Deel dit artikel
Back to top