Fashion

Zo draag je een simpele outfit als een wit shirt en jeans als een it-girl

Iets te lang liggen snoozen of gewoon geen zin of tijd om lang over je outfit na te denken? Die momenten hebben we allemaal wel eens, en dan willen we het liefst een simpel, wit shirt en een spijkerbroek uit de kast trekken. Maar hoe stijl je dit zo dat je er toch uitziet alsof je er veen moeite in hebt gestoken?

Dat is simpeler dan je denkt! Met enkel een wit topje en een jeans kun je eindeloos veel combineren; alles past er eigenlijk wel bij omdat de rest van je outfit lekker makkelijk is. Benieuwd hoe je zo’n simpele look toch als een it-girl draagt? Lees snel verder!

Breng accessoires in je look
En dit kan zijn wat je ook maar wilt. Een mooi ceintuur is een optie, maar je kan ook denken aan sieraden, een leuk haaraccessoire of een zonnebril. De opties zijn ontelbaar! 


Draag de perfecte jeans
Natuurlijk gaat het niet alleen om hoe je de look opleukt, maar ook om de top of de jeans zelf. Als jij de juiste jeans weet uit te kiezen is je outfit eigenlijk al zo goed als af. Kom erachter wat jij het prettigst vindt; een lage of juist high waist broek, uitlopende pijpen of een superstrakke jeans. Kijk wat het beste bij jou past. 


Ga voor een slogan shirt
In plaats van een leeg, wit shirt kan je ook voor een slogan tee gaan! Dit brengt toch dat beetje extra in je look, of het nou een hele opvallende tekst is of niet. Bovendien zijn tops met teksten erop tegenwoordig hipper dan ooit. 


Voeg er een opvallende tas aan toe
Maak je look compleet af met een mooie, opvallende tas die er helemaal uitspringt. Zo breng je toch een knallende kleur met je mee, en zelfs als je alsnog liever voor een witte, zwarte of grijze tas gaat, zal dit die twist geven aan je outfit. Zo simpel is het!

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top