Fashion

Rihanna glittert van top tot teen in Gucci Coachella outfit

Rihanna heeft het erg naar haar zin op Coachella en dit is het bewijs. De zangeres draagt een outfit volledig ontworpen door Gucci’s creative director Alessandro Michele. Sterker nog, we zagen deze exacte outfit op de Gucci catwalk van de Milan Fashion Week afgelopen februari. We weten dus nu waar RiRi haar inspiratie en outfits vandaan haalt.

Met een volledig glitterpak en daar bovenop een casual jean short en Gucci top schittert Rihanna onder de festivalzon en de zangeres slayed de outfit. Ze combineert casual met festival en haute couture en als je een look bijna precies kopieert van de catwalk, kan het natuurlijk ook niet mis gaan!

Wanneer het wel een beetje gek wordt, is wanneer de zangeres een matching glittermasker draagt wat haar gehele hoofd bedekt. Maar goed, als je een Gucci outfit kopieert, dan ga je all in toch? En als er iemand mee weg komt in het dagelijks leven, dan is het RiRi wel. Wij zijn benieuwd naar wat Rihanna nog meer gaat dragen op het populairste festival van het jaar!

 

phresh out.

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top