Fashion

Fashion Update 2

Van Beyoncé's baby girl tot een controversiële plus size shoot... er is weer veel gebeurd op modegebied. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* Beyoncé en Jay-Z zijn de kersverse ouders van baby girl Blue Ivy Carter. Pappalief rapt in zijn nieuwe song ‘Glory’ over hun nieuwe geluk. Hierin onthult hij bovendien dat Queen B vóór de geboorte van hun dochtertje een miskraam heeft gehad.

* H&M komt dit jaar met een gloedjenieuwe modeprijs: de H&M Design Award!

* 'Twilight'-actrice Kristen Stewart is gebombardeerd tot het gezicht van Balenciaga's nieuwe parfum. Wij zijn nu al benieuwd naar het luchtje én de campagne!

fashion update kristen stewart

* PLUS Model Magazine komt voor haar meest recente editie met een controversiële shoot op de proppen. De voluptueuze Katya Zharkova poseert namelijk totally nude, samen met een size zero model en er zijn allerlei gewaagde teksten aan de foto's toegevoegd.

fashion update plus size

* Is SpongeBob SquarePants na onder meer Bambi, Hello Kitty, Miss Piggy en Mickey Mouse het volgende geanimeerde oogappeltje van de fashion business? Illustrator Mike Frederiqo denkt blijkbaar van wel, want hij toverde het olijke, gele figuurtje om tot verschillende mode-iconen.

* Anna ‘ijskonijn’ Wintour laat zich regelmatig van haar zachte kant zien door zich in te zetten voor de gelijke rechten van gay Amerika. Hiervoor krijgt ze nu een award van de Human Rights Campaign.

* Donderdag stond het Amsterdamse Scheepvaartmuseum voor one night only in het teken van mode, dankzij de Elle Style Awards. Het thema van de avond en tegelijkertijd de dresscode was Roaring Twenties, dus flapper dresses galore!

fashion update elle style awards

* Behoefte aan nog meer leuke outfitjes? Het prijzenfestijn dat The People’s Choice Awards heet leverde ook voldoende kijkvoer op.

* We zijn lichtelijk obsessed door Rooney Mara's red carpet stijl. Voor de 'Millennium' première in Parijs hulde ze zich in een jurkje van Louis Vuitton. Maar ook Miu Miu, Valentino en Givenchy draagt ze graag. We like!

fashion update rooney mara

Rooney Mara in Miu Miu

* Ook de personal style van Elizabeth Olsen houdt ons maar bezig. Het is slechts wachten op het moment dat de jongere Olsen telg net zo grote is in de mode-industrie als zussen Mary-Kate en Ashley...

Welk modenieuwtje had jij niet willen missen?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top