Fashion

Beautywalhalla online gelanceerd

Enkele maanden geleden gaven we je nog de gouden tip 24hoursfashiondeal.nl, waar je elke dag verschillende fashion items met een huge discount vindt. Nu kunnen we ook onze favoriete beautyproducten voor een prikkie scoren dankzij 24hourbeautydeal.nl! Hier vind je dagelijks acht aanbiedingen van topbeautymerken als Chanel, Max Factor en Dior.

24hourbeautydeal.nl

 

Beautydeal

Elke dag vind je op 24hourbeautydeal.nl acht exclusieve beautyaanbiedingen met kortingen oplopend tot 70%. Wat je op 24hourbeautydeal.nl vindt, is iedere dag weer een verrassing. Van mascara’s en lippenstiften tot parfums en nagellakjes, allemaal van topmerken als Dior, Dolce&Gabbana, Rimmel, MAC en L’Oréal. Voor een Chanel lippenstift betaal je bijvoorbeeld in plaats van  €33,- ineens maar  €14,-.  Hoe heerlijk is dat?

24hourbeautydeal.nl

24 uur

Heb jij een Chanel mascara of Lancôme lippenstift op het oog? Wacht dan niet te lang met bestellen, want op = op. Bovendien heb je 24 uur de tijd om je beautydeal te sluiten. Op de klok boven je aanbieding zie je precies hoeveel tijd je nog over hebt. Houd die dus goed in de gaten, voordat je jouw droomdeal misloopt.

Hoewel er de meest uiteenlopende producten van de beste merken langskomen, kun jij nog enige invloed hebben op de items die op 24hourbeautydeal.nl komen te staan. Op de Facebook-pagina kun je namelijk aangeven welk product jij graag op de site zou willen zien en dan gaan zij het proberen te regelen. Wauw! Daarnaast word je ook op de hoogte gehouden van de mooiste deals.

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top