Fashion

Little Miss Stella

Je bent al een extreme lucky bastard wanneer je vandaag in Parijs de spring/summer 2007 show van Stella McCartney mag bijwonen. Maar je bent dan bovendien ook een van de 1000 gelukkigen die een limited Little Miss Stella boekje in het bezit hebben!

Little Miss StellaWaarom zou je als top of the bill designer genoegen nemen met een simpele papieren uitnodiging voor je show? Je bent niet gek. Stella McCartney kan dan wel op genoeg shiny happy people rekenen, Madonna en Gwyneth zijn voor haar toch ook een beetje gewoontjes geworden. Nee, om echt de aandacht van iedere ziel op deze aarde te krijgen zorg je gewoon dat je tot een Mr. Men karakter wordt verheven. En dat er een compleet Little Miss Stella boekje aan je wordt gewijd, zodat je die als uitnodiging voor je show kan versturen.

Met de hulp van Adam Hargreaves, zoon van Roger Hargreaves (de geestelijk vader van de originele Mr. Men figuurtjes) is Stella McCartney de eerste echte persoon die als een Mr. Men karakter haar opwachting maakt. Haar boekje vertelt het sprookje van Little Miss Stella, een modeontwerpster die besluit om Little Miss Nobody, die door iedereen genegeerd wordt, te helpen. Een eyepoppin’ Little Miss Stella creatie later doet Little Miss Nobody veranderen in Little Miss Somebody. Iedereen stopt op straat om haar te bekijken en overladen haar met complimentjes. Moraal van het verhaal? Stella’s outfits hebben op alle Little Miss Nobody’s deze verbluffende uitwerking…

Als 84e lid van de Mr. Men familie is Stella wat mij betreft een erg geslaagde Little Miss. Nu is het nog wachten op de Little Miss Stella tees en accessoires! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top