Fashion

Lift your butt

Buttlifter jeans
Niet van huis uit gezegend met een mooie, volle bilpartij? Misschien brengt de butt lifting perfect fit jeans dan uitkomst. Door de positie van de zakken wordt alle aandacht naar de bovenkant van de billen getrokken waardoor ze hoger en ronder lijken. De billen worden als het ware gelift, waardoor het gewenste bootylicious silhouet ontstaat.

Jennifer Aniston, Kate Hudson, Eva Longoria, Paris Hilton, Gwyneth Palthrow, Rachel Bilson, Penelope Cruz…Allemaal hullen zij zich in de BC jeans, misschien wel omdat zij flat butted zijn? Om hun favoriete celebs te eren, heeft Blue Cult een aantal jeans naar deze ladies vernoemd.

De jeans zijn herkenbaar door de verschillende uitgewerkte wassingen, de goede pasvorm en de kenmerkende stiksels. De hele collectie wordt handgemaakt in de Blue Cult ateliers in Los Angeles. Naast de originele wassingen, komt Blue Cult voor de herfst/wintercollectie 2006/07 met een aantal nieuwe cleane en donkere wassingen.

De Franse ontwerpers zijn trouwens absoluut geen jeans no-no’s. David Mechaly bracht begin jaren ’70 een revolutie teweeg met de sexy, body hugging MacKeen Jeans, die nu te zien is in het Parijse museum van Mode en Kostuums. (VM)

Deel dit artikel
Back to top