Wedding

Deze celebs crashten de bruiloften van hun fans

Het gebeurt vaker dan je denkt: een onuitgenodigde gast komt je bruiloft crashen. Over het algemeen wil je dit met man en macht voorkomen, dessalniettemin zijn er wel uitzonderingen op deze regel. Bijvoorbeeld wanneer je celebrity crush opeens langs komt.

Taylor Swift
Als de echte fairy godmother die Taylor Swift is, besloot ze zelfs nadat zij en Calvin Harris uit elkaar gingen een stel te verrassen op hun bruiloft. De zus van de bruidegom stuurde de zangeres het bericht dat haar broer en aanstaande schoonzus ontzettend grote fans zijn van haar muziek en vroeg haar daarom of Taylor zichzelf voor een keer wilde omtoveren tot weddingsinger. 

Beyoncé
Nietsvermoedend liepen Jay-Z en Beyoncé tijdens hun vakantie in Portofini, Italië een kerk binnen om wat cultuur te snuiven. Net op dat moment traden twee mensen in het huwelijksbootje. In plaats van meteen weer de kerk uit te lopen, nam Beyoncé alle tijd om met de bruid te poseren voor een paar vrolijke foto's. 


Justin Timberlake
Terwijl de kersverse man en vrouw druk waren met poseren voor de bruidsfoto's, merkte de vader van de bruid op dat Justin Timberlake een paar tafels verderop van de bruiloft aan het eten was. Om de dag van zijn dochter nog specialer te maken, vroeg hij de zanger of hij met zijn dochter en nieuwbakken schoonzoon op de foto wilde. Gezien Justin niet de beroerdste is, feliciteerde hij het bruidpaar en maakte hij tijd vrij voor een paar foto's.

Bradley Cooper
Dat een van de sterren van de populaire film Wedding Crashers daadwerkelijk je bruiloft komt crashen, klinkt helemaal niet zo erg. Het stel bij wie het gebeurde, trouwde in Georgetown en laat hun oude vriend Bradley Cooper nou ook net in het plaatsje zijn. De acteur besloot de tortelduifjes te verrassen door zeer cassual langs te gaan op hun bruiloft. 


Serena Williams
Normaliter zou een bruidspaar een hartaanval krijgen wanneer een van de gasten slechts een badpak draagt, helemaal wanneer diegene niet is uitgenodigd. In dit geval was het geen probleem. Toen de kersverse man en vrouw in Miama vlak bij het strand foto's gingen maken, zag een van de gasten dat Serena Williams op het strand lag. De bruidsgast vroeg vervolgens aan de tennister of ze tijd wilde maken voor een foto met het bruidspaar. Serena vond dat alleen maar hartstikke leuk en maakte met veel plezier een vrolijk kiekje met het paar.

 

Wedding crasher!! Congrats!

Een foto die is geplaatst door Serena Williams (@serenawilliams) op

Tom Hanks
Central Park in New York is een van de populairste plekken om een paar trouwplaatjes te maken én voor sommigen om te hardlopen. Ook Sully-acteur Tom Hanks gaat graag een stukje rennen in het park. Zo rende hij spontaan naar twee pas getrouwde tortelduifjes. Tom laat meteen zien wat voor toffe peer hij is, want hij gaat met alle plezier op de foto met de twee. Ook maakt hij meteen even een selfie.

Beeld: Spell Bride 

Deel dit artikel
Back to top