Fashion

Trends komen en gaan maar met deze jeans zit je gewoon altijd goed

Trends komen en gaan maar met deze jeans zit je gewoon altijd goed

In Nederland zijn wel dol op jeans en dat is niet zo gek ook want: praktisch, comfortabel en veelzijdig. Jarenlang vierde de skinny jeans hoogtij en ook de boyfriend en mom jeans waren populair. Het is soms moeilijk om bij te houden wat allemaal on trend is en het moet ook nog maar net even bij je passen.

Toch is er één jeans waar je altijd goed mee zit: de Levi's 501. Deze klassieker gaat simpelweg nooit uit de mode door haar perfecte fit. Niet te wijd, niet te strak. Niet te hoog in de taille, niet te laag.

Levi's heeft in haar huidige collectie enkel 501's in een cropped versie, wat inhoudt dat ze korter vallen, maar wie slim is en een langere broek wilt, gaat gewoon voor een langere lengtemaat. Alsnog niet goed? Probeer dan eens de mannenversie. Ook fijn: de 501 is ook verkrijgbaar in 'plus size' maten en in shorts.

Niet alleen wij zijn dol op de Levi's 501 maar de rest van de modewereld ook, getuige het feit dat deze jeans zo vaak gezien wordt bij mensen die in deze scene werken.

Ook hebben? Bewonder dan een aantal wassingen uit de nieuwe collectie hieronder. Onze tip: bestel een paar maten als je de broek wilt proberen. De ene valt net wat strakker dan de andere door het gebruik van stretch en de verschillende denimstoffen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top