Face & Sculpting

April giveaway: Maybelline goodiebag t.w.v. €100

April giveaway: Maybelline goodiebag t.w.v. €100

TrendAlert deelt uit! We mogen een lezeres blijmaken met een goodiebag t.w.v. €100,- gevuld met de nieuwste Maybelline make-up! Heel erg fijn om te winnen, of niet? En meedoen is supermakkelijk!

Ben jij een echte beauty liefhebber? Dan verwarmt jouw hart zich ongetwijfeld bij het zien van deze goodiebag. De inhoud is fantastisch met vooral veel nieuwe Maybelline producten zoals de Push Up drama mascara die het effect van valse wimpers geeft, de setting spray die ervoor zorgt dat je make-up de hele dag blijft zitten en het Blushed Nudes oogschaduwpalet waarmee je een day look in een date look transformeert! 


Wil jij jouw beauty stash aanvullen met de onderstaande Maybelline producten? Scroll dan snel verder om te zien hoe je kans maakt! 

What's in the goodiebag?
April giveaway: Maybelline goodiebag t.w.v. €100

 

De goodiebag is gevuld met:
Maybelline the blushed nudes palette €14,99
Maybelline Setting Spray €11,99
Maybelline Balm & Blush 2x t.w.v. €5,99
Maybelline Master Precise eyeliner €9,49
Maybelline Push Up drama mascara €15,49
Maybelline Superstay 24h lipstick pink 120 €14,49
Maybelline Superstay 24h lipstick pink 130 €14,49

 

WAT MOET JE DOEN?

Deel dit artikel op Facebook óf op Twitter en laat hieronder een reactie achter en vertel ons waarom jij graag deze goodiebag gevuld met de nieuwste Maybelline producten zou willen winnen! Wij trekken een winnares en zullen contact met haar opnemen! Doe mee en wie weet maken we jou binnenkort blij met deze fijne goodiebag t.w.v. €100,-. Zet hem op girls! LET OP! DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!
 

Deel dit artikel
Back to top