Lifestyle

5x zo houd je het vakantiegevoel vast

5x zo houd je het vakantiegevoel vast

Lange zwoele zomeravonden, chillen op een prachtig strandje of gewoon lekker doen waar jij op dat moment zin in hebt; vakantietijd is héérlijk. Helaas komt er aan al het goede een eind. De vakantie is voor de meesten van ons inmiddels voorbij. Maar het goede nieuws is dat je het vakantiegevoel nog even vast kunt houden als je het volgende doet.

 

Vakantiefoto’s blijven posten

Je bent al lang weer terug van jouw vakantiebestemming, maar waan je nog even in dat tropische oord door er foto’s van te blijven posten. #takemebackplease

 

Cocktail op het terras

Wat deed je het liefst tijdens jouw vakantie? Juist, cocktails drinken. Waarom zou je dat niet in Nederland doen? Gegarandeerd een vakantiegevoel!

 

Luister naar dezelfde muziek

Als er één ding is dat dezelfde fijne (vakantie)gevoelens op kan roepen, dan is het muziek. Had je altijd een bepaalde playlist op tijdens jouw vacay, of luisterde je regelmatig naar een locale radiozender? Blijf lekker dezelfde liedjes beluisteren, of zoek de zender op. Je kunt ‘m hier ongetwijfeld ook ontvangen.

 

Plan een dagje niets doen in

Op vakantie was je meester in het niets doen. Oké, je hebt natuurlijk jouw verplichtingen nu je weer moet werken, maar als de mogelijkheid er is…neem een dag vrij en doe even helemaal noppes, gewoon lekker chillen. Als dat niet het ultieme vakantiegevoel is?

 

Houd je zomerkleurtje vast

Last, but not least; probeer jouw zomerkleurtje vast te houden! Je leest hier hoe je dit heel makkelijk voor elkaar krijgt.

 

Heb jij nog een goede tip om het vakantiegevoel te verlengen? Laat het ons hieronder in een reactie weten.

Deel dit artikel
Back to top