Fashion

4 denim trends die je moet proberen

4 denim trends die je moet proberen

Eigenlijk dragen wij hier op de Trend Alert redactie stiekem het liefste iedere dag een jeans met sneakers. Saai? Helemaal niet. De laatste denim trends zijn namelijk alles behalve boring. Experimenteer bijvoorbeeld eens met bell bottoms of een side stripe (komen je benen ook nog eens heel mooi in uit!). Wij zetten de vier laatste denim trends voor je op een rij. 

1. Folded Jeans

Je kent hem vast nog wel uit de nineties en de zero's: de opgerolde jeans. Dit jaar zien we vooral de enkel omgeslagen variant, met een omslag van minimaal tien centimeter. Cool en superstoer. 

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt) op

2. Lace-up Jeans

Hou je van details? Dan is de lace-up jeans helemaal jouw ding. Hij is vrouwelijk, stoer en niet uit het oog te verliezen.  

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

3. Baby Bell Bottoms

Waren bell sleeves vorig jaar nog een ding, dit jaar zijn het onze broekspijpen die versierd worden met ruches. Door het gebruik van denim is deze trend niet alleen super chic, maar ook lekker stoer.

 

Een bericht gedeeld door MOTHER (@motherdenim) op

4. Side Stripe

Deze trend is een combinatie van twee favorieten: de trackpants en de eeuwenoude jeans. Zit vertrouwd lekker, maar staat ook nog eens lekker sportief. Niet zo gek dus dat wij deze trend met open armen ontvangen.

 

Een bericht gedeeld door MOTHER (@motherdenim) op

 

Voor welke jeans trend kies jij dit seizoen?

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top