Nagellak

Dit zijn de nagellaktrends van zomer 2017

Dit zijn de nagellaktrends van zomer 2017

Eén van de leukste dingen van een nieuw seizoen? Het switchen van je nagellakleur! En dus ging Trend Alert voor je op zoek naar de laatste trends op het gebied van nailpolish. Geloof ons, na het zien van deze kleuren wil je meteen beginnen met lakken!

1. Power to Pastel

Zoals eigenlijk iedere zomer staan pasteltinten weer hoog op de lijst van meest populaire nagellakkleuren. Niet alleen omdat ze zo lekker zoet en flirterig zijn, maar ook omdat pastelkleuren je handen nóg bruiner doen laten lijken. Dit jaar is in het bijzonder de kleur lila een showstopper. Op de Trend Alert redactie zijn we helemaal verliefd op baguette me not van essie. Deze geweldige tint zit eigenlijk precies in tussen roze en lila. We love!

essie pastel

blue-la-la is ook zo'n heerlijk zomerse kleur waar we onze ogen niet vanaf kunnen houden. Parijse elegantie met een romantische twist.

2. Flirty Metallics

Ook metallics zijn deze zomer weer on trend. Niet alleen op planeet mode, maar ook in de beauty scene. Wel gaan we dit jaar voor de wat zachtere metallics (wat wellicht te maken heeft met de populariteit van pastelkleuren). Denk daarbij bijvoorbeeld aan lavendelroze met een geweldige shimmer: s'il vous play of suikerwit met een parelmoerachtige schittering: sweet soufflé. Perfect voor als je nét iets meer wilt, maar niet van felle of harde kleuren houdt.

essie metallic

3. Make it Pop

Wat is een zomer zonder felgelkleurde nagels? Heldere kleuren staan extra mooi bij een sunkissed skin, dus het is de hoogste tijd om te experimenteren met een fel kleurtje. Ga bijvoorbeeld voor fondant of you, een heldere abrikoostint met een lichte shimmering of éclair my love, een candy rode kleur die niet zal misstaan bij een stijlvol, zwart badpak en een zomerse strohoed. For sure: felle kleuren zagen er nog nooit zo chic uit!

essie brights

Beeld: Trend Alert
Deel dit artikel
Back to top