Nagellak

Nooit meer gechipte nagels dankzij deze nagellakpen

Nooit meer gechipte nagels dankzij deze nagellakpen

Je kent het vast wel: nog geen dag nadat je je nagels hebt gelakt beginnen je nagels alweer te chippen (je weet wel, die afgebladerde randjes langs de bovenzijde). Normaal gesproken betekent dit dat je weer opnieuw aan de slag kunt, maar vanaf nu hoeft dat niet meer. Er is namelijk een product op de markt die je beschadigde nagels in een handomdraai herstelt! 

De Magic Mani Retouch heet hij, dit super handigeproduct van L'Oréal Paris. Eigenlijk is dit wondermiddel het beste te omschrijven als nagellak in een stiftje. Met het schuin afgewerkte penseeltje, dat ons doet denken aan de punt van een fluorescerende markerstift, kun je beschadigde nagels bijwerken met een gedoseerde hoeveelheid nagellak. Easy Peasy!

magic mani

                    De stift voor gebruik                                            De stift nadat hij is doordrenkt met lak

De stift is niet alleen handig voor gechipte nagels, maar ook voor het herstellen van een beschadigde nagel (wanneer je vlak na je manicure met je nagel tegen een deur aan stoot) of voor het bijwerken van uitgroei.

How to

loreal magic mani

1. Schud de stift en draai vervolgens de dop eraf.

magic mani

2. Druk meerdere malen op de knop aan de achterzijde van de stift totdat de nagellak uit de applicator komt.

magic mani stift

3. Breng de nagellak aan op je nagels.

De stift is er in zeven gevarieerde tinten, allemaal binnen het rood-roze kleurenpalet. Zorg er dus wel voor dat de stift afgestemd is op je favoriete nagellakkleur!

magic mani loreal paris

De Magic Mani Retouch is perfect voor on-the-go, want de stift past heel makkelijk in je handtas en hij heeft geen vervelende geur. Je kunt dus ook rustig je nagels bijwerken in de trein, zonder dat iemand er last van heeft. De lak heeft een dunne formule die supersnel droogt (in 40 seconden ben je klaar!). Nog een voordeel: mocht je even geen flesje nagellak bij de hand hebben voor een nieuwe manicure, dan kun je de stift in nood ook gebruiken om je nagels volledig te lakken! Chips gone, mani done!

 

Hoe fix jij je beschadigde nagels?

Beeld: Instagram @louisawarfield_artcons


Deel dit artikel
Back to top