Nagellak

Dit zijn dé 6 nagellakkleuren voor herfst 2018

Dit zijn dé 6 nagellakkleuren voor herfst 2018

Net als mode- en make-uptrends zijn ook nagellakkleuren vaak seizoensgebonden. Hebben we in de lente vaak behoefte aan zoete pasteltinten en lichtere kleurtjes, in de zomer grijpen we maar wat graag naar felle tinten. En zo ook geven we in de herfst juist de voorkeur aan diepe, donkere kleuren.

Van burgundy rood en donkergroen tot diep donkerblauw en ook de trendkleur bruin kunnen we dit seizoen niet vergeten. Scroll snel door om de mooiste nagellakkleuren van de herfst te ontdekken. 

1. Metallic

Denk verder dan alleen goud of zilver: deze herfst staan metallics in verrassende kleuren centraal. Wat dacht je van koperkleurige nagels of donkerblauw metallic?

2. Burgundy

Red is here to stay! Rood blijft een populaire kleur voor de nagels. Dit najaar gaan we voor een dieprode kleur, zoals burgundy of kersenrood. 

 

Een bericht gedeeld door JINsoon (@jinsoon) op

3. Black

Eigenlijk komt deze kleur iedere winter weer terug: zwart. Veelzijdig, past overal bij én zwart blijft spannend.

4. Midnight Blue

Ging je dit voorjaar voor babyblauw? Dan is nachtblauw misschien wel jouw to-go nagellakkleur voor het najaar. Diep en donker, spannend en mysterieus!

5. Terracotta

Ook een bruintint mag deze herfst niet in je nagellakstash ontbreken. Aardetinten doen het namelijk heel goed dit najaar. Van warm donkerbruin tot terracotta. 

6. Forest Green

Misschien denk je niet meteen aan groen, maar hoe chic is deze aardetint op je nagels? Wij zijn fan!

 

Een bericht gedeeld door Nails inc (@nailsinc) op

 

 Beeld: iStock

 

Deel dit artikel
Back to top