Fashion

United Wardrobe en DHL gaan duurzaam bezorgen

United Wardrobe en DHL gaan duurzaam bezorgen

United Wardrobe is een duurzaam concept waarbij kleding die je zelf niet meer draagt, een tweede leven krijgt doordat je het via de app doorverkoopt. Daar staan wij al helemaal achter! Maar nu komt de fashion 'marktplaats' met nog beter nieuws: samen met DHL gaan ze er voor zorgen dat de tweedehands kleding nu ook duurzaam bezorgd wordt bij de nieuwe eigenaar.

Maandelijks vinden bij United Wardrobe 90.000 transacties plaats, waarbij kleding, schoenen, sneakers en accessoires een tweede leven krijgen. Wanneer de nieuwe eigenaar voor de bezorgoptie DHL kiest, zal het pakketje geheel in lijn met het duurzame concept van United Wardrobe ook verantwoord bezorgd worden. 

Duurzaam bezorgen

Hoe wordt dit gerealiseerd? is de vraag die waarschijnlijk gelijk bij je opkomt. DHL gaat in Nederland bezorgen met ruim 150 elektrische bestelauto's en daarnaast worden er ook bakfietsen ingezet. Het streven van DHL is om in 2025 zo veel mogelijk pakketten emissievrij te bezorgen. Good job, DHL! 

Kledingkast detox

Bedenk jij je tijdens het lezen van dit artikel dat je ook kledingitems in je kast hebt hangen die je nauwelijks draagt? Dan is deze kledingkast hack echt iets voor jou. Of wil jij liever je hele kast onder handen nemen? Deze tips gaan het je daarbij een stuk makkelijker maken.

 

Succes!

Deel dit artikel
Back to top