Fashion

Prachtig! Selena Gomez scoort haar allereerste Vogue cover

Selena Gomez siert de april 2017 cover van de Amerikaanse Vogue. Het is de eerste keer dat de zangeres en actrice op de cover van het magazine pronkt. Fotografenduo Mert & Marcus mochten de beauty in zomerse sferen op de kiek zetten. 

Op de cover poseert de brunette in een bralette en rok van Michael Kors. Selena steelt de show in kleurrijke print van Dolce & Gabbana, Coach en Balenciaga. Ook laat de Amerikaanse schone zien dat ze in het bezit is van een goede bilpartij in een Tommy Hilfiger bikini. 

Dat Selena de meest gevolgde persoon op Instagram is, ging haar niet in de koude kleren zitten. In het interview met Vogue vertelt de zangeres dat ze het in het begin erg benauwend vond. “As soon as I became the most followed person on Instagram, I sort of freaked out. It had become so consuming to me. It’s what I woke up to and went to sleep to”, laat het liefje van The Weeknd weten. 

I was an addict, and it felt like I was seeing things I didn’t want to see, like it was putting things in my head that I didn’t want to care about. I always end up feeling like shit when I look at Instagram. Which is why I’m kind of under the radar, ghosting it a bit”, gaat Selena verder.

Hoewel de Kill Em With Kindness-zangeres het rustig aan doet op Instagram, maakte ze wel de tijd vrij om een paar van de Vogue-plaatjes op het social mediaplatform te delen. “I want to thank Rob Haskell for writing my story. I was a little nervous at how honest I was but you depicted where I’m at perfectly. I’m so grateful”, schreef de 24-jarige onder een van de foto’s. 

Bekijk de foto’s van de shoot hieronder! 

 

Wearing @coach for @voguemagazine !!

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Beeld: Mert & Marcus voor Vogue Us

Deel dit artikel
Back to top