Gezichtsverzorging

Dit zijn de beste zonnebrandcrèmes die je geen witte waas geven

Dit zijn de beste zonnebrandcrèmes die je geen witte waas geven

Nu de zomer is begonnen is je gezicht insmeren belangrijker dan ooit. Maar een probleem waar we vaak tegenaan lopen met zonnebrand is die vervelende witte waas. Ben jij op zoek naar jou favoriete nieuwe zonnebrand? Dit zijn onze favoriete producten zonder witte waas.

Lees ook: Tips tegen al je zomerse beauty struggles

one, two, free! Daily Sun Protection Fluid SPF 50

Ben je op zoek naar een zonnebrand die lekker snel intrekt en fijn werkt onder make-up? Dan is deze protection fluid echt ideaal voor jou. Het product is dun en licht en dus voel je het bijna niet zitten. Het trekt snel in en laat ook uiteraard geen witte waas achter.

one, two, free! Daily Sun Protection Fluid SPF 50 - €21,99

La Roche-Posay Anthelios SPF50+ Zonnebescherming

La Roche-Posay staat bekend om hun goede zonnebrand. Ook dit product van hen is een hit. Dit product is ideaal voor mensen met een meer vettige huid. De zonnebrand heeft een matterend effect en heeft ook nog eens een extra hoge factor.

La Roche-Posay Anthelios SPF50+ Zonnebescherming Dry Touch Gel-Crème Anti-Glim voor het Gelaat 50ml - €23,50

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Lotion

Voor de dames met een droge huid raden we deze zonnebrand van Neutrogena aan. Dit product is hydraterend en beschermend. Zelfs voor de gevoelige huid is dit product geschikt.

Neutrogena, Hydro Boost, Water Gel Lotion, SPF 50, 3 fl oz (88 ml) - €32,95

Clinique Superdefense City Block SPF 50

Clinique is een geweldig merk voor mensen met een gevoelige huid, en ook dit product sluit hierop aan. Dit product is lekker transparant, zodat jij geen last krijgt van die vervelende witte waas. En je voelt het bijna niet op je huid liggen.

Clinique Superdefense City Block Spf50 40 Ml - €32,37

Vichy Capital Soleil SPF50+

Ben je op zoek naar een product dat je op je lichaam en op je gezicht kunt gebruiken? Dan zit je bij Vichy aan het juiste adres. Deze zonnebrandcrème met velvet finish geeft je huid een licht matterend effect, wat ideaal is voor de vettige huid.

Vichy Capital Soleil SPF50+ Fluweelachtige Zonnecrème Normale tot Droge Huid - Gelaat 50ml - €25,45

Dior Solar The Protective Creme SPF 30

Tot slot hebben we een favoriet product voor de liefhebbers van luxe. Dit product geeft je huid geen witte waas, maar een subtiele glow. Daarnaast beschermt het de huid goed en heeft het een prettige geur.

Dior Solar The Protective Creme SPF 30 - €45,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top