Nagellak

Dit zijn de leukste nageldesigns met bloemetjes

Dit zijn de leukste nageldesigns met bloemetjes

De zomer is begonnen! Tijd om onze meest fleurige looks uit de kast te trekken. En wat gaat er nou beter gepaard met een fleurige outfit dan een fleurig nageldesign? Dit zijn de leukste bloemendesigns voor op je nagels.

Lees ook: Fombré nails: dé nageltrend van deze zomer

Fleurige French nails

Laten we beginnen met een leuk design voor de French nail meiden. Normaal gesproken kies je bij dit design voor een effen kleur om je French tips mee te kleuren. Maar waarom zou je dit niet opvullen met een bloemen design? Maak kleine bloemetjes die bij de uiteindes van je nagels beginnen en vanuit daar naar boven groeien. Je kan ook kiezen voor een effen ondergrond en hier bloemetjes op maken.

Ga voor groen

Bij bloemen denken we natuurlijk aan mooie, felle kleurtjes. Maar als je liever voor een meer neutrale look gaat, kun je je design ook laten draaien om de blaadjes en steeltjes van de bloemen. Maak met een dun kwastje de steeltjes die over je nagel heenlopen in verschillende richtingen. Maak de bloemen juist de accenten van je nagel design. Zo pak je het net even anders aan.

Maak het retro

Voor wie fan is van een retro look, is dit het ideale design. Maak je bloemen simpel en ga voor een fletse kleur zoals oranje of neon roze. Je kunt dit design ook leuk combineren met een geblokt design. Lekker jaren '60.

Ga voor een simpel patroon

Hou je van een nagel design dat mooi geometrisch is? Dan is dit echt iets voor jou. Maak een design dat in een simpel patroontje valt dat je op iedere nagel kan herhalen. Je kunt ook gaan voor een French nail met ditzelfde patroon voor de afwisseling.

Combineer al je favoriete kleurtjes

Ga je toch liever voor maximalistisch? Combineer dan al je favoriete kleurtjes in een prachtig boeket op je nagels. Begin door een paar groene steeltjes te tekenen op je nagel en maak deze allemaal verschillende lengtes. Maak verschillende kleuren bloemetjes op de steeltjes voor een unieke en opvallende look.

Maak het realistisch

Tot slot hebben we een design dat perfect is voor de nail art pro's. Maak van je nagel een waar kunstwerk door een realistische bloem te creëren. Werk met verschillende tinten om diepte na te bootsen. Het kost je misschien wat oefening, maar het eindresultaat is het zeker waard.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top