Nagellak

Dit zijn de mooiste pedicures voor de zomer

Dit zijn de mooiste pedicures voor de zomer

In de zomer wil je natuurlijk dat je tenen er sandaal ready uitzien. Als iedereen je tenen ziet is een mooie pedicure een prioriteit. Met een goede pedicure voel je je confident en klaar om op het strand te chillen. Wil jij ook een leuke pedicure, maar heb je geen idee wat er deze zomer trendy is? Wij hebben de beste pedicures op een rijtje gezet die jij deze zomer wil proberen.

Lees ook: Unieke nageldesigns als je een keer iets nieuws wil proberen

Classic french tips

We beginnen met een all time classic. French tips zijn niet alleen geweldig en chic voor je vingernagels, maar ook op je teennagels is dit leuk. Het is simpel en past bij alles. Je maakt het design makkelijk thuis. Je hebt alleen een lichtroze en witte nagellak nodig. Heb je niet zulke stabiele handen? Knip dan plakband in een ronde vorm, ongeveer dezelfde maar als je teen. Plak dit op en je gaat er gemakkelijk overheen met de witte lak. Zo heb je toch nog een nette french tip.

Glazed nails

Hailey Bieber heeft de glazed donut skin enorm populair gemaakt. Dit houdt in dat je er glanzend uitziet: als een glazed donut dus. Deze trend stopt niet bij make-up en skincare, ook onze nagels zien er deze zomer glazed uit. Een parelachtige kleur (roze en off white) met een metallic look, is de vibe waar we voor gaan. Er zijn nagellakjes die dit effect al geven, maar er is ook een poeder die dit effect aan elke nagellak geeft.

Matcha groen

Je houdt ervan of vind dat het “naar gras smaakt”, hoe dan ook is matcha in. Dit groene drankje gemaakt van een theeplant is op het moment de hype. Als jij regelmatig een matcha haalt, is het super cute om dit met je pedicure te matchen. De kleur van matcha is namelijk heel mooi. Het is een lichtgroene kleur die een zomerse vibe uitstraalt. Zelfs als je matcha niet te drinken vindt, is de kleur nog steeds prachtig.

Geel is in

Geel is natuurlijk dé zomerkleur. Het doet je gelijk denken aan de zon en het strand. Alle soorten geel zijn dus trendy op je teennagels. Wij vinden een lichte, botergele kleur geweldig. Zeker een kleur om te showen in je sandalen.

Donkere pedicures

Ben jij niet bang om de aandacht op je tenen te vestigen? Dan is een donkere pedicure misschien wel wat voor jou. Het valt op en ziet er enorm chic uit. Wees dus zeker niet bang om de donkere kleuren te pakken. Denk aan donkerrood, blauw of zelfs gewoon zwart. Met wat teenringen of enkelbandjes geef je het een extra mooie look. Perfect voor een avondje naar een café of restaurant.

Beeld: istockphoto.com
Deel dit artikel
Back to top