Nagellak

Unieke nageldesigns als je een keer iets nieuws wil proberen

Unieke nageldesigns als je een keer iets nieuws wil proberen

Ben je toe aan een nieuwe nagelstijl? Wil je een keer iets nieuws, unieks en opvallends proberen? Wij hebben de meest trendy, cute en unieke nageldesigns op een rijtje gezet. Je haalt hier zeker inspiratie uit voor je nagels.

Lees ook: Dit worden de nageltrends van de aankomende zomer

3D nageldesign

Een nieuwe trend voor het stylen van nagels zijn 3D designs. Er zijn hier verschillende soorten van. Pareltjes op je nagels lijmen staat ook heel chic. Diamantjes zijn perfect voor een feestje. Er zijn ook andere charms die je op je nagels lijmt. Denk aan bijvoorbeeld kleine strikjes, dit past goed bij de coquette stijl. Naast kleine items op je nagels lijmen, is er ook een andere 3D optie: een 3D acryl design. Dit is subtieler, maar geeft nog steeds die extra touch aan je nagels.

Metallic nagels

Metallics zijn super trendy. Dit geldt niet alleen voor kleding maar ook voor nagels. Metallic nagels zijn fun, uniek en hip. Er zijn metallic nagellakjes en er is ook een poeder die je op je gewone nagellak doet en het verandert in een metallic look.

Aura nails

Als je van felle kleuren houdt, zijn aura nails perfect voor jou. Dit zijn nagels die een aura moeten voorstellen. Dit doen ze in een nagelsalon met een speciale machine die de verschillende lagen kleur erop spuit. Thuis creëer je het aura effect ook gemakkelijk zelf. Je hebt alleen oogschaduw en een top coat nodig. Je lakt je nagels met een lichte kleur en laat dit opdrogen. Dan neem je een donkerdere versie van dezelfde kleur maar dan van je oogschaduw. Deze dep je in een ronde vorm op je nagels. Vervolgens lak je hier overheen met je transparante top-coat.

Fun French tip

French tips zijn tijdloos. Ze zijn misschien ook een beetje saai, zeker als je dit altijd op je nagels hebt. Wil je het dit keer wat unieker maken? Ga dan voor een fun French tip design. Dit houdt in dat je nog steeds een French tip neemt maar deze met een leuk kleurtje of printje neemt. Bijvoorbeeld panterprint of in alle kleuren van de regenboog.

Reptile nails

Met reptile nails bedoelen we niet het lakken van een slang of andere reptiel op je nagels. We hebben het dan over een bepaald design. Deze lijkt op een reptielenhuid en is super cute. Als je iets nieuws wil proberen wat niet veel mensen hebben, dan is dit zeker het proberen waardVind je dit te lastig om zelf te realiseren? Ga dan naar een nagelsalon waar ze deze print voor je aanbrengen.

Beeld: istockphoto.com
Deel dit artikel
Back to top