Beauty

Dit zijn de lekkerste parfums voor de zomer

Dit zijn de lekkerste parfums voor de zomer

Het is bijna zomer en net als jassen veranderen we per seizoen onze parfum. Een lekkere zomerse parfum is dus een essential. Je wil in de zomer niet een zware parfum, maar een lekkere lichte parfum. Bij zomer denk je aan zon en blauwe lucht, zee en strand, maar ook vers gemaaid gras en bloeiende bloemen. Een zomerse parfum doet je daaraan denken. Daarom hebben we de lekkerste zomer parfums bij elkaar gezocht.

Lees ook: Zo blijf je langer genieten van je parfum

Frisse parfum

Perfect voor de zomer zijn parfums die fris en luchtig ruiken. Parfums die lekker luchtig en fris ruiken naar citroen en munt zijn hier goede voorbeelden van. Luchtjes die heerlijk fris ruiken zijn:

Reflections van Calvin Klein

Een fijne frisse lucht met een tropisch vleugje. Reflections van Calvin Klein heeft een limoen, gember en groene thee geur. De mix van deze frisse geuren geven een strand gevoel en is een heerlijk fris luchtje voor de zomer.

Aqua Allegoria Nerolia Vetiver van Guerlain 

Deze parfum heeft een frisse geur met basilicum geur geaccentueerd door vetiver (plant met nootachtige geur). Dit frisse luchtje heeft een bloemig aroma.

Aqua Allegoria Nerolia Vetiver van Guerlain

Fruitige parfums

Zomer en fruit gaan hand in hand. Een lekkere zoete aardbei- lucht of madarijngeur is top voor de zomer. Een paar fruitige parfums zijn:

Daisy Eau So Intense van Marc Jacobs

Eau So Intense ruikt naar zalige bloemenvelden. De geur van aardbei en peer zijn een geweldige geur combo. Niet alleen is dit luchtje lekker fruitige er komt ook een mos en honing vleugje bij. Een top geur voor een picknick in de zomer.

Daisy Eau So Intense van Marc Jacobs

Replica from the garden van Mason Margiela

De Replica from the garden geur is opwekkend en fris. Een geur van groene mandarijn met een licht aardse aroma is perfect voor de zomer. De geur geeft het gevoel dat je omringd bent met verse groenten op een zonnige dag. Deze geur is fruitig op een wat subtielere manier.

Bloemige parfum

Madeliefjes, lavendel en jasmijn doen je gelijk aan de zomer denken. Een heerlijke bloemige parfum gaat goed samen met het zomerse weer. Dit zijn de beste bloemige parfum voor de zomer:

Daisy van Marc Jacobs

Daisy van Marc Jacobs heeft een jasmijn, lychee lucht aangevuld met een vleugje braam, peer een grapefruit. Deze parfum heeft zowel een fruitige- als bloemengeur. Toch is het ook een fris luchtje dat een zomerse vibe heeft.

Daisy van Marc Jacobs

Gucci Bloom

Wil je een parfum met een rijke witte bloemen geur met jasmijnblad? Dan is de Gucci Bloom parfum een match met jou. Deze parfum schreeuwt zomer, met de geur van heerlijke bloemen.

Gucci Bloom

Miss Dior

Miss Dior is een hele populaire parfum en dat is niet zonder reden. Het heeft een sensuele rozengeur gemixt met frisse lelies. Pioenroos en iris lucht komen ook tot uiting in dit heerlijke bloemige parfum.

Miss Dior

Dit zijn natuurlijk niet de enige opties voor zomerse parfums. Ga vooral ruiken welk parfum bij jou past deze zomer. Wij raden aan om wel voor iets fris, fruitigs en bloemachtig te gaan. Een lekker zomers luchtje geeft gelijk de goede vibe voor een geweldige dag.

Bron: harpersbazaar.com elle.be/nl parfuma.com cosmopolitan.com
Beeld: istockphoto.com
Deel dit artikel
Back to top