Fashion

Sokken en loafers: zo style je ze samen

Sokken en loafers: zo style je ze samen

Loafers zijn helemaal in! Deze preppy schoen kun je gemakkelijk onder vrijwel iedere outfit stylen. Maar hoor je hier eigenlijk wel sokken in te dragen? Wat ons betreft zeker! Dit is hoe je sokken kunt stylen met je loafers.

Ga voor sokken met ruches

In je loafers kun je natuurlijk niet zomaar een sokje dragen. Aangezien de sokken zichtbaar zijn, zijn ze echt een deel van je outfit. Om je sokken en loafers op een hippe manier te stylen, raden we dus zeker aan dat je kiest van een modieus sokje. Wat dacht je bijvoorbeeld van sokken met ruches. Hiermee creëer je een hele schattige look.

Of juist voor sportieve sokken

Ga je liever voor een sportieve look? Ga dan juist voor een wat sportievere sok. We zeggen natuurlijk niet dat je letterlijk sportsokken in je loafers moet dragen. Maar een wat hogere sok met elastiek is zeker een goede optie.

Doorzichtige sokken zijn ook een optie

Oké, stel, je wil geen panty dragen, maar ook geen normale sokken. Ga dan voor een middenweg! Ga voor sokken van doorzichtig materiaal. Dit geeft een hele unieke look die vooral erg classy is.

Ga voor een preppy look met gebreide sokken

Voor een meer preppy look is het erg leuk om voor gebreide sokken te gaan. Ga dan voor een donkerder kleurtje zoals grijs, bordeauxrood of zelfs zwart. Deze look zien we helemaal samengaan met een schoolrokje en een blazer. Je kan dan zo in Gossip Girl spelen!

Wissel de sokken in voor een panty

Maar wat nou als je liever geen sokken draagt? Dan is een panty ook een hele leuke optie. Ga voor een simpele zwarte panty, een panty met een kleurtje of juist een panty met een tof printje. Denk bijvoorbeeld aan stipjes, superleuk!

Een combinatie van sokken en een panty is ook erg leuk

Als je niet kunt kiezen tussen sokken of een panty zeggen wij geen stress! Je hoeft namelijk helemaal niet te kiezen. Je kunt de twee namelijk ook heel gemakkelijk combineren. Ga bijvoorbeeld voor witte sokken met ruches en een zwarte panty voor een tof contrast.

Of kniekousen!

Last but not least, hebben we het nog niet gehad over de lengte van je sokken. Je hoeft natuurlijk niet per se voor korte sokken te gaan. Je kunt ook een statement maken met kniekousen. Deze look is heel leuk voor de wat koudere dagen.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top