Fashion

Koude voeten? Dit zijn de 6 warmste sokken voor thuis

Koude voeten? Dit zijn de 6 warmste sokken voor thuis

In de winterperiode kunnen we helaas best vaak last hebben van koude voeten en laat dat er nou net voor zorgen dat je hele lichaam daardoor ook koud wordt. Wat je eraan kunt doen? Je voeten warm houden met lekkere zachte sokken!

Ook thuis is het natuurlijk fijn als je voeten lekker warm zijn en een paar zachte sokken zit ook nog eens super comfortabel! Wij hebben de warmste huissokken voor je op een rij gezet.

Warme huissokken #1 - UGG Pom Pom Fleece Sokken

Deze lekkere warme sokken van UGG zijn extra dik en hebben super leuke Pom Pom balletjes. De mooie roze kleur zorgt ervoor dat jij ook nog eens helemaal in stijl rondloopt!

 

UGG Pom Pom Fleece Sokken bij Bol.com

Warme huissokken #2 - Ribgebreide Fluffy Sokken 

Als je op zoek bent naar sokken die van binnen en buiten lekker fluffy zijn zit je met deze helemaal goed! Deze lekkere zachte sokken zullen jouw voeten zeker weten warm houden.


2 Paar Fluffly Sokken bij Hm.com

Warme huissokken #3 - Anti Slip Fleece Sokken

Met de heerlijke zachte binnenvoering van deze sokken zullen jouw voeten echt niet meer koud zijn! Deze sokken hebben ook nog een anti slip aan de onderzijde, hierdoor zul je ook niet uitglijden in huis, want de vloer kan soms best glad zijn. 

 

Anti Slip Fleece Huissokken bij Bol.com

Warme huissokken #4 - Fluffy Sokken

Deze fluffy sokken zijn heerlijk warm, van binnen en buiten. Zo kun jij lekker op de bank kruipen met warme voetjes. En hoe leuk is deze kleur? 


Fluffy Dames Sokken bij Bol.com

Warme huissokken #5 - Apollo Wollen Huissokken

Als we het hebben over een warme stof hebben we het natuurlijk over wol! Deze heerlijke wollen sokken zitten super lekker en zullen gegarandeerd zorgen voor warme voeten.

Apollo 2 Paar Wollen Huissokken bij Bol.com

Warme huissokken #6 - Homesocks Huissokken Anti Slip

Ook deze sokken hebben weer een heerlijk warme binnenvoering wat ervoor zorgt dat jij ze eigenlijk nooit meer uit wilt doen. De sokken zijn lekker dik en hebben ook weer een anti slip aan de onderkant.

Homesocks Huissokken Anti Slip Dames bij Bol.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top