Lifestyle

Meer body positivity nodig? Luister naar deze meiden 

Meer body positivity nodig? Luister naar deze meiden 

De zomer komt er weer aan en de luchtige kleding wordt weer uit de kast gehaald. Sommige onder ons vinden het moeilijk om wat meer huid te laten zien, maar die onzekerheid is natuurlijk helemaal niet nodig. De volgende meiden zorgen ervoor dat jouw zelfverzekerdheid naar een hoger niveau wordt gebracht. Voor body positivity luister je naar deze meiden.

Lees meer: 'Body dysmorphia', wat is dat?

Joann van der Herik 

Misschien ken je Joann nog niet, maar haar nichtjes ken je absoluut. Bella en Gigi Hadid zijn op dit moment één van de grootste modellen in de wereld. Hun Nederlandse nichtje Joann is net zo knap en heeft ook een mooie carrière door haar looks, maar niet alleen om haar knapheid heeft ze honderdduizenden volgers. Met haar inspirerende video’s over body positivity, de mooiste foto’s en haar eigen boek zorgt ze voor zelfliefde bij haar volgers. Ze staat voor ‘The best thing you can ever be is yourself’ en daar zijn wij het helemaal mee eens.

Meer op Instagram

Vivian Hoorn 

Vivian Hoorn is een grote Nederlandse influencer en oprichter van haar eigen kledingmerk, VIVEH. Voor de mooiste aesthetic foto moet je bij Vivian zijn. Volgens haar is zelfvertrouwen the key en door haar fantastische foto’s en eerlijke captions komt deze boodschap zeker over.

Meer op Instagram

Lotte van Eijk 

MEIDENNNN! Lotte is vast wel voorbijgekomen op je TikTok. Deze Rotterdamse meid maakt hilarische video’s, maar brengt ook haar boodschap goed over. Namelijk dat iedereen gezien mag worden en het liefst natuurlijk in mooie kleurvolle kleding. Lotte heeft daarom kledingmerk House Of Lovaei opgericht. In haar kleurrijke kleding voel je je sowieso al zelfverzekerder.

Meer op Instagram

Em Ford

Je huid hoort natuurlijk ook bij je body. Ook hier hebben genoeg meiden en jongens helaas onzekerheid over. Em Ford zorgt voor skin positivity. Ze vertelt haar verhaal op Instagram over haar acné. Ze heeft van alles geprobeerd om ervan af te komen, maar niks werkte. Nu heeft haar huidprobleem geaccepteerd en helpt haar volgers om dat ook te doen.

Meer op Instagram

Megan Jayne Crabbe

Eén van de eerste body positivity influencer is Megan Jayne Crabbe, vroeger beter bekend als @bodyposipanda. Voor zelfliefde en tips om je van je lichaam te houden, moet je op haar Instagram zijn. Met goede video’s, mooie quotes en foto’s zorgt Megan ervoor dat jij misschien al deze zomer zelfverzekerder in je lichaam zit.

Meer op Instagram

Stephanie Yeboah 

Stephanie Yeboah is al jaren bekend in de influencer wereld. Sinds 2008 blogt ze over van alles en nog wat en is ze niet bang om zich uit te spreken over onderwerpen waar een taboe op ligt. Nu is ze niet weg te denken als body positive influencer. Ben je fan? Lees dan ook zeker haar boek ‘Fattily Ever After!’, met de boodschap dat zwarte mensen ook een plek verdienen in de body positivity movement. Aanrader om een kijkje te nemen op haar Instagram.

Meer op Instagram
Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top