Lifestyle

Je extra zelfverzekerd voelen? Dit zijn 5 dingen die jij ervoor kunt doen

Je extra zelfverzekerd voelen? Dit zijn 5 dingen die jij ervoor kunt doen

Lekker in je vel zitten is belangrijk; niet alleen voor hoe andere mensen jou zullen zien maar vooral hoe jij je voelt over jezelf. Er zijn altijd wel momenten dat we wat extra hulp kunnen gebruiken als het op zelfvertrouwen aankomt. Gelukkig zijn er een hoop dingen die je kunt doen. 

Hier zijn onze tips!

1. Draag de juiste lingerie

Iets waar je misschien niet direct bij stilstaat maar wat absoluut invloed heeft op je algehele look, is de lingerie die je draagt. Wanneer dit comfortabel is, op de juiste punten ondersteunt of camoufleert en het ook nog eens mooi is dan heb je een fijn setje te pakken. Vreemdgenoeg is mooie lingerie voor zelfverzekerde vrouwen iets waar wij vaak niet zoveel aandacht aan besteden. Zonde, want hiermee kun je zo veel winst behalen. 

2. Peptalk

Geef jezelf zo nu en dan even een peptalk wanneer je voor de spiegel staat. Die ogen van jou? Daar kunnen mensen niet omheen en met jou warme persoonlijkheid pak je iedereen in. Geloof mij maar, niemand is perfect maar zolang jij je focust op jouw meest positieve punten dan haal je het meeste uit het leven. Niemand wordt blij van iemand die te druk bezig is met onzekerheden. Ook goed om te doen: een ander een peptalk geven. Hier word je zelf blij van en wie weet kun je er binnenkort eentje terug verwachten.

3. Ga voor jouw signature outfit

Heb je een dag waar je even niet weet wat je aan moet trekken omdat niks staat? Trek dan jouw signature outfit uit de kast. Voel jij je het fijnst in een simpel t-shirt met een jeans een een colbertje? Dan is dit wat je nu dus aan moet trekken. 

4. Gun jezelf een pampersessie

Jezelf in de watten leggen geeft gegarandeerd een boost aan jouw zelfvertrouwen. Naar de beautysalon gaan voor een manicure of een massage is superfijn, maar als je budget dit niet toelaat dan ga je gewoon lekker thuis aan de slag. Verwen je gezicht met een maskertje en voorzie je nagels van een nieuw lakje terwijl er een rustgevend muziekje aanstaat. Wedden dat jij je erna beter voelt?

5. Nieuw haar

Als je haar maar goed zit, wordt er wel eens gezegd. Hoewel dit natuurlijk een vergaande uitspraak is, heeft je kapsel wel degelijk invloed op hoe lekker jij in je velletje zit. Hebben je manen de afgelopen weken wat liefde tekort gehad? Plan dan een bezoekje aan de kapper in. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top