Interior

Deze leuke spiegels maken jouw interieur af 

Deze leuke spiegels maken jouw interieur af 

Een spiegel in je huis is niet alleen fijn om je outfit in te checken, maar het heeft meerdere voordelen in jouw interieur. Zo laat een spiegel je kamer groter lijken en een donkere ruimte lichter. Welke leuke spiegels maken jouw interieur af? Je leest het hier.

Lees meer: 5 manieren om een kleine kamer groter te laten lijken

Een wavy spiegel

Dé trend van nu is de wavy spiegel. Deze leuke, hippe spiegel staat leuk in je hal, slaapkamer en woonkamer. Er zijn allerlei verschillende variaties op de markt. Denk aan de spiegel in een teddystof, met neonlampen of in de perfecte kleur voor jouw interieur. De spiegel is een eyecatcher in de ruimte.

Een muur vol spiegels

Heb je een donkere hoek of een muur waar je geen raad mee weet? Met deze hack heb je voor een leuke prijs een totaal nieuwe muur. Het enige wat je nodig hebt, is muurverf en meerdere spiegels van 30 bij 30 centimeter. Verf een groot vlak op de muur in een andere kleur dan de muur zelf. Kies voor een zwart vlak voor een industriële look of een fel kleurtje voor een speels effect. Als de verf droog is ga je de spiegels ophangen. Meet het zo uit dat overal hetzelfde aantal centimeters tussen de spiegels zitten. Hang of plak de spiegels op en je hebt een prachtige muur vol met spiegels.

Een spiegel met licht 

Een spiegel zorgt ervoor dat je kamer lichter wordt. Een spiegel met licht zorgt natuurlijk al helemaal dat jouw donkere hal of kamer minder donker wordt. Je kent de spiegel met ledverlichting vast wel van de badkamers, maar op meerdere plekken shinen deze spiegels. Wat dacht je van in de hal? Handig om voor de laatste keer je outfit te checken voordat je de deur uitgaat, maar ook je in slaapkamer staat deze spiegel prachtig. Hang hem op bij je make-up tafel of een grote aan de muur, perfect voor de outfitfoto’s voor jouw Instagram story.

Een art wall

Ben je niet zo'n fan van de clean look? Kies er dan voor om een art wall te maken. Leuk boven de bank of op de muur langs de trap naar boven. Bij het maken van een art wall ga je los met jouw creativiteit. Verzamel leuke fotolijstjes, hangende kaarsenstandaards en natuurlijk mooie spiegeltjes. Hang alles op een speelse manier op. Wees niet bang je mag alles combineren, het wordt vanzelf één geheel.

Beeld: pexels
Deel dit artikel
Back to top