Nagellak

Dit zijn de leukste nageldesigns om te dragen met Pasen

Dit zijn de leukste nageldesigns om te dragen met Pasen

Dit weekend is het Pasen. En bij een leuke paasbrunch hoort natuurlijk een leuke outfit, met uiteraard bijpassende nagels! Heb jij nog inspiratie nodig voor jouw paasmanicure? Dit zijn de leukste nageldesigns om te dragen met Pasen.

Paaseitjes als French tips

Paaseitjes zijn dit weekend natuurlijk overal. Voor de Pasen is het dus extra leuk om ze ook op je nagels te verwerken. Dit is eigenlijk heel simpel. Lak je nagels eerst met een naturel lakje als basis. Pak vervolgens een tandenstoker en je favoriete pastel lakjes. Zet voor ieder eitje een stipje dat je je iets uitrekt om er een ovaal van te maken. Maak genoeg eitjes om je hele nagelrand op te vullen voor dat French tip effect. Laat de eitjes goed drogen om te voorkomen dat de kleurtjes in elkaar overlopen.

Madeliefjes

Bloemetjes zijn voor de lente altijd goed! Zeker met Pasen is het dragen van een bloemenprintje erg leuk. Ga bijvoorbeeld voor madeliefjes. Deze kun je maken door met een dotting tool een paar witten stippen te zetten in de vorm van een cirkel. Zet vervolgens met een tandenstoker een geel puntje in het midden en je hebt een schattig madeliefje op je nagel! Combineer de look met een pasteltint als basiskleur voor een extra vrolijke look.

Paashaasjes

Met Pasen denk je natuurlijk gelijk aan de paashaas. Deze kun je ook erg gemakkelijk op je nagels zetten. Begin door het hoofdje te maken met een dottingtool. Pak vervolgens een tandenstoker om de oortjes te maken. Je kunt de haasjes op veel verschillende manieren maken. Je kunt bijvoorbeeld meerdere haasjes maken op één nagel of de haasjes groter en gedetailleerder maken.

Tafelkleed voor het paasontbijt

Bij een paasontbijt hoort natuurlijk een mooi tafelkleed. Een printje dat we allemaal wel herkennen van zo'n tafelkleed is een schattig bloemenprintje. Maak de basis van je nagels wit of gebroken wit en maak hier bloemetjes op in verschillende kleuren. Zo match je helemaal met het paasontbijt.

Pastel ombré

Pak jij jouw nagellook liever net iets anders aan deze Pasen? Geen probleem, wij hebben ook voor jou een leuk design. Je kunt je favoriete felle nagellakjes namelijk omtoveren tot pasteltinten met behulp van nagellakverdunner. Gebruik de verdunnen om de kleuren minder fel te maken. Zo kun je de kleur gemakkelijk van pastel naar fel laten verlopen!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top