Fashion

De leukste manieren om je UGGs te stijlen

De leukste manieren om je UGGs te stijlen

De UGGs zijn weer helemaal back en we gaan weer met onze warme pantoffels voor buiten de straat op. De trend is weer helemaal terug en je ziet ze overal voorbijkomen. De trend van vroeger om je hoge UGGs met een skinny jeans te dragen, is niet terug. Nog niet in ieder geval. Nu lopen we weg met de ‘classic ultra mini UGGs’. Hoe stijl je deze heerlijke warme schoenen? Dat lees je hier.

Classic ultra mini UGGs

Sokken

Sokjes, sokjes en nog eens sokjes. Je hebt een reden gekregen om alle sokken die cute zijn te kopen. Van hartjes, tot schattige randjes, printjes of fluffy. Met deze trend hoef je echt niet bang te zijn voor koude voeten. Het zit niet alleen heerlijk, maar het ziet er ook cozy uit.

 

Casual chic

Het gevoel dat je met pantoffels op kantoor zit. Wie wil dat nou niet? Trek je oversized blazer uit de kast, samen met je baggy broek, trek je warme sokken aan en je hebt een heerlijke outfit. Wij zijn helemaal fan van dit lookje en dragen het liefst dit outfitje elke dag.

Lees ook: 7 x outfits die perfect zijn om naar werk te dragen

Sporty 

Geen zin om te sporten, maar wel het idee geven aan alle mensen op straat alsof je uren hebt gezweet in de sportschool? Dit heerlijke relaxte lookje raden wij iedereen aan. Met deze outfit voelt het echt alsof je zo uit je bed bent gerold en je ziet er ook nog eens heel stylish uit. Win-winsituatie!

 

Matchy-matchy

Laat de kleur van je UGGs terugkomen in een ander kledingitem. Match je UGG met een tas, je jas of zelfs met een heel pak. Op deze manier heb je niet alleen het voordeel van het comfort, maar ook de fashion van de UGGs.

 

Net iets anders

Vind je de ‘classic ultra mini UGGs’ iets te saai, maar wil je wel graag warme voeten? Deze twee modellen geven je die warme voeten en stijl je precies hetzelfde. Toch zijn deze UGGs toch net iets anders dan de klassieke.

 

De ‘Tasman’ UGG is een instapper met een leuk en kleurrijk randje. Erg cute.

Tasman UGG

De ‘Classic Mini Platform’ is erg handig voor de kleine mensen onder ons. Je krijgt er namelijk een paar centimeter bij. Deze opvallende schoen moet je smaak zijn. Wij zijn fan.

Classic Mini Platform

Fake it till you make it

Heb je oude, lange UGGs nog ergens achter in de kast liggen? Wil je niet het geld uitgeven om nieuwe te kopen, maar wil je toch meedoen met de mini UGGs trend? Geen probleem. Fake it till you make it! Zo zetten er meerdere mensen de schaar in hun lange UGGs en hebben binnen vijf minuten hun mini UGGs gecreëerd. Vind je dat een te heftige beslissing? Stijl dan je UGGs met een baggy broek. Trek de pijpen over je schoenen en niemand die het ziet.

@cassiemaeonline
Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top