Fashion

Blijf in de romantische bui: 5x outfits die je aandoet naar een date

Blijf in de romantische bui: 5x outfits die je aandoet naar een date

Valentijnsdag ligt inmiddels achter ons, maar dat betekent niet dat we de romantiek moeten laten varen. Wil jij in je romantische bui blijven? Dan zijn dit de leukste outfits om te dragen naar een date.

Draag iets roods

Rood is de kleur van de liefde! Dat maakt het de perfecte kleur om te dragen naar een date. Je kan deze kleur op verschillende manieren verwerken in je outfit. Je kan je outfit bijvoorbeeld erg simpel houden en gaan voor een rood topje en zwarte of blauwe jeans. Ga je liever voor wat meer drama? Dan is een rode jurk ook een prachtige optie. Een rode lipstick is ook altijd welkom, maar let wel op dat deze kissproof is.

Houd het casual

Hoe je je hoort te kleden voor een date hangt volledig van de activiteit af. Als je een casual date hebt, zoals een terrasje pakken of een stukje wandelen, dan is een casual outfit de beste keuze. Ga bijvoorbeeld voor een leren jasje, je favoriete jeans en een bijpassend topje. Maak de look af met je favoriete sneakers. Als je een tijdje moet lopen wil je natuurlijk geen pijn krijgen aan je voeten.

Een LBD is altijd goed

Een LBD, ofwel een little black dress, is altijd een goede optie voor een date. Neemt hij je mee uit eten, dan is een outfit zoals deze ideaal. Combineer je zwarte jurkje met je favoriete enkellaarsjes en een statement sieraad zoals oorbellen of een ketting.

Ga voor een matchend setje

Een goede outfit hoeft helemaal niet moeilijk zijn om samen te stellen. Matchende setjes maken het bedenken van je outfits zo veel makkelijker! Ga voor een rok met bijpassende top voor een simpele maar effectieve look. Maak de look af met een paar bijpassende hakken of gympen, afhankelijk van de vibe waar je voor wil gaan.

Ga voor iets unieks

Zeker als je op een eerste date gaat, wil je een indruk achterlaten op je date. Je wil dat je outfit iets zegt over wie jij bent als persoon. Hangt er een item in je kast dat echt jouw naam schreeuwt? Dan is dit het moment om deze te stylen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kleur die je graag draagt of een printje dat helemaal bij je past. Outfits kunnen veel zeggen over een persoon, dus sta stil bij wat jij met jouw outfit over jezelf wil vertellen. Misschien kan het dienen als de perfecte ijsbreker.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top