Fashion

Luipaardjeans: dé fashiontrend van 2024

Luipaardjeans: dé fashiontrend van 2024

Een paar jaar geleden waren onze broeken niet onopvallend genoeg. Iedereen had een rode, felblauwe of groene broek in de kast hangen, maar ook met gekke printjes zoals: luipaardprint. Hopelijk heb je de luipaardjeans niet verkocht via Vinted, want je mag hem weer uit de kast halen! De broek is weer helemaal dé fashiontrend van nu en een must voor in je kledingkast. Leuk voor naar je werk, voor een drankje in de stad of om een saaie outfit een boost te geven. Hoe je deze leuke en gezellige broek draagt en combineert? Dat lees je hier.

@meganveerman

Vandaag is rood 

De kleur rood is net als panterprint op dit moment helemaal in. Deze twee trends kan je natuurlijk perfect combineren! Combineer je luipaardbroek samen met een warme rode trui, een blazer of stijl hem af met een leuke rode tas of vette schoenen.

Lees ook: Rood is de kleur van de herfst: zo style je de look

Of combineer de twee trends, net als Kendall Jenner, en draag een rode luipaardjeans. Dan steel je al helemaal de show.

Niks is te gek

Krijg je geen genoeg van de print en ben je helemaal fan? Ga dan vooral los! Draag niet alleen de jeans, maar ook de luipaardschoenen, een tas of zelfs een heel pak. Niks is te gek.

Toch nog even wennen?

Schrikt het printje je toch nog een beetje af en ben je bang dat je wordt aangezien als de nieuwe Nel Veerkamp? Geen zorgen, begin dan rustig om te wennen aan de print. Je kiest bijvoorbeeld voor een iets minder heftige print, zoals de broek op deze TikTok of leuke sneakers. Voor je het weet ben je net als de rest fan en rock je de Nel Veerkamp-look!

@anouklve

Alles in luipaardprint

Niet alleen de luipaardjeans is een trend op dit moment. Je ziet het ook in andere items terugkomen. Tassen in de opvallende print, wijnglazen of kussentjes voor op je bank. Ook shine je deze zomer in een luipaardprintbikini en matcht je met Bella Hadid.

Misschien heb je ook wel de schattige en hippe blouse met strikjes voorbij zien komen? Een heel leuk item om in je kast te hebben. Ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en natuurlijk ook in het dierenprintje.

@lbdzrose

Groot fan

Ben je echt fan van de print? Dan kan je altijd nog net als DJ Tony Junior kiezen om je auto te wrappen in de opvallende print of zelfs de print te tatoeëren op je been. Zullen we beginnen met een jeans?

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top