Interior

Dit zijn de leukste items om je interieur mee op te frissen voor het nieuwe jaar

Dit zijn de leukste items om je interieur mee op te frissen voor het nieuwe jaar

We zitten in de eerste maand van het jaar. Dit is het moment om alles in je leven even op te frissen voor het nieuwe jaar. Wat wil jij uitstralen in 2024? Wanneer we hiermee bezig zijn kunnen we ons interieur natuurlijk niet overslaan. Dit zijn de leukste items om je interieur mee op te frissen in 2024.

HKLiving Sierkussen

De natuur verwerken in ons interieur is een trend die we veel gaan zien dit jaar. Om je huis een beetje op te fleuren (letterlijk) is een mooi sierkussentje met een print zoals deze van HKLiving zeker een goede toevoeging!

HKLiving Kyoto sierkussen 35 x 60 cm - €24,95

&Klevering Vazen 

In 2024 is het toevoegen van kleur in je woning helemaal in. De kleur blauw in het bijzonder is populair. Deze kunstzinnige vazen sluiten mooi aan op die trend, maar ook op een andere trend. Je woning op een kunstzinnige manier inrichten is namelijk ook hip! Twee vliegen in één klap dus.

&Klevering Dutch Delight vazen in set van 3 - €45,-

Alessi Fruitschaal

We hadden het net al even over kunstzinnigheid toevoegen aan je leefruimte. Met deze fruitschaal breng je de kunstzinnige sfeer ook je keuken in. De zwarte schaal vormt een mooi contrast met de felle kleuren van het fruit dat je hierin zal gaan bewaren.

Alessi La Stanza Dello Scirocco fruitschaal 27,5 cm - €65,-

Urban Nature Culture Spiegel

Ronde vormen zijn ook helemaal in dit jaar. Interieur items met bollingen gaan we veel zien in 2024. Een mooie ronde spiegel aan de muur maakt je interieur helemaal af!

Urban Nature Culture Daily Pretty M spiegel - €69,-

Polspotten Kandelaar

Kleurrijke items zijn in dit jaar, maar een andere opvallende trend is chrome. Chrome items kunnen een leuke en opvallende toevoeging zijn voor je interieur. Maak een statement en ga bijvoorbeeld voor deze unieke kandelaar.

Polspotten Twiggy with Squirrels kandelaar 24 cm - €160,-

Urban Nature Culture Vaas

De jaren '70 maakt een comeback in de interieurwereld dit jaar. Voor wie houdt van nostalgie en een retro vibe is dit de perfecte trend. Deze vaas combineert deze trend met de hiervoor genoemde trends.

Urban Nature Culture Paprika vaas 30,5 cm - €35,95

Serax Tafellamp

Opvallende items zijn erg gewild dit jaar. Maar minimalisme is ook trending dit jaar! Hou jij meer van een rustig interieur zonder te veel poespas? Dan is deze tafellamp misschien iets voor jou.

Serax Catherine tafellamp 25 x 47 cm - €204,-
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top