Fashion

Kerstfeestje vanavond en nog geen outfit? 7x inspiratie voor een leuke outfit

Kerstfeestje vanavond en nog geen outfit? 7x inspiratie voor een leuke outfit

Merry Christmas! Het is alweer tweede kerstdag en dat betekent dat vandaag de kerstviering aan zijn einde loopt. De afgelopen twee dagen heb je hopelijk vollop kunnen genieten van lekker eten en het gezelschap van je familie en vrienden. Er is nog één dag te gaan, maar wat moet je aan? Dit zijn de leukste last minute outfits voor het kerstfeest.

Ga voor een feestelijke blazer

Blazers zijn items die iedereen wel heeft. Een feestelijke blazer kan een outfit transformeren van gewoontjes naar superfeestelijk. Ga bijvoorbeeld voor een velvet blazer of een blazer met pailleten. Combineer je blazer vervolgens met een simpele all black outfit en je favoriete pumps. Maak de look af met rode lipstick en sieraden!

Glitter is altijd goed

Het is kerst, glitter is dus altijd welkom! Als je glitterende items in je kast hebt hangen, kun je deze ongetwijfeld stylen voor een perfecte kerst outfit. Denk bijvoorbeeld aan een glittertopje met een simpele pantalon of kokerrok. Een glitterrok is ook altijd goed en helemaal perfect is een glitterjurk!

Jumpsuits zijn modieus en makkelijk

Jumpsuits zijn perfect voor de feestdagen. Je draagt ze hoogstwaarschijnlijk niet super vaak omdat een jumpsuit vaak al best chique is. Dit is het moment om hem uit de kast te trekken. Combineer je jumpsuit met mooie, simpele hakken en rode lipstick. Een mooie ketting of een paar statement oorbellen maken de look helemaal af.

Zwart + bling

Heb jij een mooie LBD in je kast hangen die je aan zou willen, maar voelt de look nog niet helemaal compleet? Dan is de look combineren met bling de beste manier om een simpele zwarte outfit om te toveren naar een perfecte kerstlook. Combineer je jurkje bijvoorbeeld met een glitterpanty, glitterschoenen of natuurlijk je mooiste sieraden. Ook met je make-up kun je veel doen!

Rood, rood, rood

Rood is de ideale kleur om te dragen met kerst. Je items hoeven niet eens per se feestelijk te zijn om onderdeel van je kerstoutfit te kunnen zijn. Vooral bordeauxrood is een perfecte kleur voor met de kerst. Combineer je look met wat gouden of zilveren glitter op de ogen en je bent helemaal klaar voor het kerstdiner.

Combineer een knusse outfit met feestelijke elementen

Het is winter dus het is momenteel ook niet bepaald warm buiten. Een warme trui is dan eigenlijk hetgeen dat we het liefste dragen, maar het is nog niet echt feestelijk. Combineer je warme trui daarom met items die wel lekker feestelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een glitterrok of een pantalon. Comfort en mode kunnen wat ons betreft gewoon samengaan! Ook met de kerst.

Kleed het aan met feestelijke make-up

Last but not least kun je je look zo kerstig maken als je wil door middel van je make-up! Ga bijvoorbeeld voor angelic eyes of een klassieke rode lipstick! Hiermee kleed je een hele simpele outfit gemakkelijk aan. Een compleet zwarte outfit is zo binnen no time kerstproof.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top