Nagellak

Het is Boogschutter seizoen: dit zijn de leukste opvallende nageldesigns om dit sterrenbeeld te vieren

Het is Boogschutter seizoen: dit zijn de leukste opvallende nageldesigns om dit sterrenbeeld te vieren

Het is Boogschutter seizoen! Dit sterrenbeeld staat bekend om hun avontuurlijke aard. Dit zie je terug in hun persoonlijkheid, maar natuurlijk ook in hun uiterlijk. Ben jij een Boogschutter en wil je jouw sterrenbeeld even goed in het zonnetje zetten deze maand? Dit zijn de leukste nageldesigns voor dit sterrenbeeld.

Puntige nagels

Voor Boogschutter seizoen gaan we voor more is more! Voor ieder nageldesign is er een bijpassende nagelvorm nodig. En wat ons betreft is een puntige nagel perfect voor deze tijd van het jaar. Het is gedurfd en opvallend, net als de Boogschutter.

Vlammen en hartjes

Boogschutter is een vuurteken. Dit maakt ze dus vurige types, maar ze hebben ook een hart van goud. Dit maakt vlammende hartjes een perfect nageldesign voor dit sterrenbeeld.

Rode chrome nagels

Chrome nagels zijn helemaal in. En met de feestdagen in het vizier, is rood een perfecte kleur om op je nagels te dragen. Boogschutters houden ervan om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Chrome nagels zijn daarnaast ook classy en sexy, alles waar dit sterrenbeeld van houdt.

Cherry krokodillenprint

Nog een nageltrend die Boogschutters maar al te graag opvolgen: krokodillenprint. Het is een gewaagde maar ook klassieke trend waar wij helemaal weg van zijn! Deze trend straalt luxe uit, iets waar Boogschutters zeker fan van zijn.

Bladgoud

Eerder zeiden we al dat Boogschutters een hart van goud hebben. Goud gebruiken in een nageldesign is dan ook helemaal jouw ding als je een Boogschutter bent! Bladgoud oogt super luxe, wat perfect is om jouw seizoen mee te vieren.

Boogschutter nagels

Als je jouw sterrenbeeld graag een beetje extra in het zonnetje wil zetten, kun je dit natuurlijk ook wat letterlijker aanpakken. Maak bijvoorbeeld je sterrenbeeld op je nagels en voeg het Boogschutter symbooltje toe om de look helemaal af te maken. Je kan de look ook extra opvallend maken met glitters en steentjes.

3D nagels

Boogschutters zijn avontuurlijke types, en dat zien we ook terug in hun manicures! Een 3D nageldesign is echt iets voor dit sterrenbeeld. Het is lekker out of the box, net als de Boogschutter zelf. Je kan je nagels bijvoorbeeld 3D maken door middel van steentjes of andere nagel accessoires, maar je kan bij de nagelsalon ook zeker op andere manieren een 3D design laten maken. Wees creatief!

Een kleur, meerdere tinten

Hou jij je nagels liever simpel? Dan kun je ze alsnog opvallend maken! Want waarom zou je maar één kleurtje dragen als je er ook meerdere kunt dragen.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top