Lifestyle

Dit is hét sex standje die jij moet proberen op basis van je sterrenbeeld

Dit is hét sex standje die jij moet proberen op basis van je sterrenbeeld

Het is weer bijna weekend en dat betekent: date night! Heb je zin om jouw partner te verrassen? Ondanks dat uit eten gaan bij jullie favoriete restaurant altijd een go-to optie is, zou je het ook net iets anders aan kunnen pakken. Zin in een 'gezellige' avond? Dan hebben wij de perfecte oplossing! 

Dit is namelijk hét sex standje die jij dit weekend moet proberen op basis van jouw sterrenbeeld! Natuurlijk kun je er ook een combinatie van maken. Kijk bijvoorbeeld naar de overeenkomsten - of juist verschillen - van jullie sterrenbeelden! The choice is yours. 

 

Steenbok (22 december - 19 januari): de Voorzitter

Ambitieus, succesvol, hardwerkend en comfortabel zijn woorden die de Steenbok perfect omschrijven. Zij doen er dan ook alles aan om hun doelen te bereiken. Geen opgevers dus. Aan uithoudingsvermogen trouwens ook absoluut geen gebrek. Je hebt graag de touwtjes in handen en dat kan perfect met deze uitdagende positie. 

Waterman (20 januari – 18 februari): de Wheelbarrow

Uniek, eigenzinnig en empathisch. Je vindt het belangrijk dat mensen zich altijd en overal op hun gemak voelen. Zo ook in de slaapkamer. Je bent altijd op zoek naar manieren om het leuker en spannender te maken. De Wheelbarrow zal je hier een handje bij helpen. Zoek de grenzen op en laat je partner weten wat jouw diepste verlangens zijn. 

Vissen (19 februari – 20 maart): Magic Mountain

Vissen zijn sensitief, gepassioneerd en dominant. Dat laatste voornamelijk in bed. Je vindt het dan ook fijn om zelf het ritme te bepalen. Een standje waarmee dat gerealiseerd kan worden is de Magic Mountain. Jij en je partner zullen dan ook echt samen moeten werken. Geen probleem, want jullie kunnen elkaar diep in de ogen aankijken. 

Ram (21 maart - 19 april): Face Sitting

Vuur, assertiviteit en energie staan centraal bij de Ram. Hun innerlijke krijger neemt graag de leiding en zij zijn dan ook niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Het 'face sitting' standje past dan ook perfect bij dit sterrenbeeld. Misschien een beetje uit je comfortzone, maar zodra dat vuur aangewakkerd is wil je niet meer anders. 

Stier (20 april - 20 mei): Lepelen

Ben je een stier? Goed nieuws! Dan ben je namelijk één van de meest sensuele sterrenbeelden van allemaal. Jij kan rustgevende dingen, zoals een comfortabele pyjama of heerlijke geurkaarsen, echt waarderen. Als het op sex aankomt houd je er dan ook van om het net wat rustiger aan te doen, zodat zowel jij als je partner optimaal van het moment kunnen genieten. Het standje 'lepelen' past perfect bij jou. 

Tweelingen (21 mei - 20 juni): de Octopus

Jij bent nieuwsgierig en bij jou draait alles om communicatie. Ondanks dat je wel eens over bepaalde keuzes kan twijfelen, heb je toch een sterke mening. Zo ook in bed. Jij geniet van nieuwe standjes om jouw eigen nieuwsgierigheid te stillen. Een beetje fantasie kan geen kwaad!

Kreeft (21 juni – 22 juli): Reverse Scoop

Intimiteit in de slaapkamer staat voor jou op nummer één. Ondanks dat je graag nieuwe uitdagingen aangaat, hoeft het allemaal niet zo spectaculair in bed. Je houdt ervan om heel close te zijn met jouw partner en een gevoel van veiligheid te ervaren. Het standje Reverse Scoop voldoet aan al jouw wensen. 

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Cowgirl

Leeuwen zijn levendig, gedurfd en vinden het niet erg om in het middelpunt te staan. Jij laat anderen dan ook graag jouw innerlijke vuur zien. En vurig, dat is precies waar dit sex standje over gaat. Doordat je de leiding kan nemen, heb jij de volledige controle over jouw partner. Try this. Niets is leuker dan je partner op een positieve manier verrassen. 

Maagd (23 augustus – 22 september): Staande Tijger, Bukkende Draak 

Misschien komt dit sex staandje je niet direct bekend voor, maar het past wel perfect bij de Maagd. Jij bent georganiseerd, efficiënt en een echte perfectionist. Maagden hebben daarnaast ook nog eens oog voor detail en houden graag alles onder controle. Het standje wat perfect bij dit sterrenbeeld past is de Staande Tijger, Bukkende Draak. Doordat jouw partner staat, kan jij perfect de snelheid en bewegingen regelen. Komt dat stukje perfectionisme toch nog terug in de slaapkamer. 

Weegschaal (23 september – 22 oktober): 69, maar dan zijwaarts

Het is niet voor niets dat Weegschalen één van de meest charmante sterrenbeelden zijn. Zij worden namelijk geregeerd door de planeet Venus. Weegschalen zijn dus naast charmant en intellect, ook nog eens zeer evenwichtig, rechtvaardig en harmonieus. Je bent iemand die zich gemakkelijk kan balanceren tussen zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Standje 69 - maar dan zijwaarts - zorgt ervoor dat je een perfect balans kan creëeren tussen geven en nemen!

Schorpioen (23 oktober – 21 november): de Giraffe

Hey, schorpioen. Jij bent intens, creatief en op seksueel gebied absoluut niet bang om nieuwe dingen te proberen. Dat avontuurlijke randje mag je best wat vaker opzoeken in de slaapkamer, want het is juist leuk om samen met je partner hier en daar wat te experimenteren. De giraffe is dan ook een sex standje waarbij grenzen verlegd kunnen worden. Je speelt hierbij met dominante én onderdanige rollen. Aan jullie om te bepalen wie welke rol gaat vervullen...

Boogschutter (22 november – 21 december): Staand

Nieuwe plekken verkennen en plezier hebben is iets wat je graag doet. Je houdt er namelijk niet van om te lang op één plek te blijven. Dan wordt het op een gegeven moment ook zo eentonig. Dat punt - er alles aan doen om je niet te vervelen - trek jij ook door in de slaapkamer. Want wat is er nou leuker dan iets nieuws proberen? 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top