Fashion

Deze statement ringen zijn dé eyecatcher van jouw outfit

Deze statement ringen zijn dé eyecatcher van jouw outfit

Als je van sieraden houdt, zijn statement ringen dé sieraden voor jou. Waarom? Statement ringen maken je outfit helemaal af en zijn een echte eye catcher. We laten je een aantal prachtige statement ringen zien die jouw outfit helemaal afmaken.

Statement ringen

Voor we je de inspiratiebeelden laten zien, vertellen we kort wat statement ringen eigenlijk zijn. Want misschien heb je hier nog nooit van gehoord. Statement ringen zijn bedoel om, je raadt het al, een statement te maken bij je outfit. Ze zijn expres groot gemaakt, zodat ze opvallen. Het zijn dus grote ringen die je outfit helemaal afmaken. Weet je niet goed wat voor statement ring je moet kiezen? Bekijk hieronder dan wat inspiratie.

Statement ring met steen 

Een statement ring valt al erg op, maar een statement ring met een steen steelt al helemaa de show. Het leuke hiervan is dat je hem heel goed matcht met je outfit. Heb je bijvoorbeeld groene tinten aan in je outfit? Dan is zo'n ring als in het voorbeeld hieronder perfect.

Statement zegelring 

Zegelringen heb je er in allerlei vormen en maten. Een statement zegelring is perfect voor degenen die van zegelringen houden en dit willen combineren met een statement ring.

Statement ring in een speciale vorm 

Er zijn niet alleen 'normale' statement ringen, maar ook statement ringen in speciale vormen. Zoals bijvoorbeeld in de vorm van een slang zoals hieronder. Dit maakt je outfit helemaal af!

Casual statement ring 

Ga je juist liever voor een 'simpele' statement ring? Dan kies je voor ringen zoals die hieronder. Dit zijn simpele ringen die bij iedere outfit passen. Kies voor goud of zilver, net wat bij jou past.

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top