Nagellak

De 'Cinnamon Cider Twist' manicure van Camila Cabello is perfect voor de feestdagen

De 'Cinnamon Cider Twist' manicure van Camila Cabello is perfect voor de feestdagen

Camila Cabello heeft menig mens al geïnspireerd met haar prachtige nail art. Van een strakke nail art tot fleurige bloemen op haar nagels; we hebben al veel voorbij zien komen. De laatste manicure van de zangeres is geen uitzonering, want ook deze nail art willen we allemaal op onze nagels. Zeker met de feestdagen die eraan komen zijn de Cinnamon Cider Twist nagels een feestje voor je op je nagels.

Cinnamon Cider Twist

Een mooie nail art op je nagels willen we natuurlijk allemaal tijdens de feestdagen. De Cinnamon Cider Twist is een combinatie van een diepe rode kleur, bordeauxrood (wat perfect paste bij de hoge boots van Camila), met mooie aardetinten. En wat de nail art zo speciaal maakt, zijn de mooie vormen en de matte afwerking op de nagels. Hierdoor willen we allemaal nu meteen een afspraak maken met onze nagelsalon.

Lees ook: 10 x de mooiste nail art voor de feestdagen

Zelf doen

Ondanks dat de nagelstylist van Camila, Tom Bachick, niet deelt welke kleuren hij precies heeft gebruikt, vertellen wij je graag hoe je deze nagels zelf maakt of laat zetten. Alles wat je nodig hebt zijn de kleuren rood, bordeauxrood, een zand/beige kleurige tint en een topcoat die zorgt voor een matte afwerking. Een andere optie is om plaknagels te kopen die lijken op dit design. Waarschijnlijk vind je niet een exacte kopie, maar wel iets wat dicht in de buurt komt.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top