Fashion

Dit zijn de leukste enkellaarzen voor deze herfst

Dit zijn de leukste enkellaarzen voor deze herfst

Het is weer flink koud buiten! Dat betekent dat we onze warme winterjassen, sjaals en mutsen weer uit de kast mogen trekken. Ook op het gebied van schoenen hebben we natuurlijk warmte nodig. Een perfecte schoen voor dit seizoen is wat ons betreft de enkellaars. Dit zijn onze favorieten voor dit seizoen.

Stradivarius Gehakte enkellaars met plateauzool

Deze herfst en winter moeten we onze voeten en enkels warm houden. Maar als het aan ons ligt doen we dat wel met hele stoere schoenen! Zoals deze van Stradivarius bijvoorbeeld! Wij krijgen gelijk Boss Babe vibes van deze enkellaarsjes. Combineer deze laarsjes met een grunge outfit en je meest stoere rode lipstick.

Gehakte enkellaars met plateauzool - €39,99

Mango Leren enkellaars met blokhak

Onze tweede optie is voor de meiden die meer behoefte hebben aan een klassieke look. Deze enkellaarsjes van Mango schreeuwen classy. Ze zijn lekker makkelijk te combineren maar zijn ook vooral erg geschikt voor kantooroutfits! Door de blokhak zijn de makkelijk om op te lopen, maar geven ze nog wel de vrouwelijke look van hakken.

Leren enkellaars met blokhak - €69,99

Claudie Pierlot Biker boot van leer

En we gaan gelijk weer terug naar stoer! Want op hakken lopen is natuurlijk leuk, maar enkellaarsjes hoeven niet altijd een hak te hebben. Deze biker boots van Claudie Pierlot zijn een echte must have voor in je herfst garderobe. Ze maken iedere outfit stoer en dat terwijl jouw voeten en enkels lekker warm worden gehouden.

Claudie Pierlot Annabel biker boot van leer - €345,-

Tommy Hilfiger Chelsea boot van leer

Omdat het buiten donker is, betekent dat niet dat onze hele outfit donker moet zijn. Met deze lichtgekleurde Chelsea boots van Tommy Hilfiger van jij lekker op. Deze schoenen zijn ontzettend comfortabel maar maken wel een statement! Jouw voeten blijven in ieder geval lekker droog als je door de regen moet lopen deze herfst.

Tommy Hilfiger Chelsea boot van leer - €179,90

Boohoo Brede metallic cowboy enkellaarzen

Cowboylaarzen, maar maak er enkellaarzen van. Volgens ons zijn deze laarsjes the best of both worlds! Door de metallic kleur zijn ze ideaal voor avondjes uit en zelfs misschien alvast voor de feestdagen.

Brede Metallic Cowboy Enkellaarzen - €35,-

UGG Classic enkellaarsjes van suède

UGGs zijn helemaal terug en wij zijn fan! We weten überhaupt niet waarom ze ooit uit de mode zijn gegaan. Deze schattige laarsjes zijn super comfortabel en warm. Perfect voor dit koude weer dus.

UGG Classic II Short enkellaarsjes van suède - €229,95
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top