Fashion

Hate it or love it: Ugg komt met nieuwe 'lelijke' Uggs voor de lente

Hate it or love it: Ugg komt met nieuwe 'lelijke' Uggs voor de lente

Kleine kans dat je het gemist hebt: maar uggs zijn weer hot. Er is haast geen celebrity die niet met deze warme stappers op straat is gespot. De rubberen 'klompen' van Ugg hebben al veel aandacht gekregen op TikTok, waar video's van users die hun Ugg Tasman X uit pakken en stylen al duizenden views hebben gekregen. 

Ugg komt met nieuwe 'lelijke' Uggs voor de lente

De één houdt ervan, de ander haat het, maar dat het schoeisel veelbesproken is, moge duidelijk zijn. De discussie of Uggs nu fashionable zijn of gewoon - excuse us - hartstikke lelijk, is weer hervat. Ugg heeft namelijk een nieuwe schoen uitgebracht, de Ugg Tasman X. Vanwege de populariteit van de Ugg Tasman afgelopen zomer en herfst, komt Uggs dus nu met dit nieuwe - enigszins bijzondere - exemplaar. 

Irina Shayk in de Uggs Tasman X

You hate it or you love it, maar Irina Shayk is alvast groot fan. Het model werd een paar dagen geleden in New York City gespot met een dikke puffer jas én de nieuwe Uggs. Dit exemplaar heeft wel wat weg van korte regenlaarzen met een warm en waterdicht enkelsokje. Als we zo een blik op buiten werpen, dan kan dit exemplaar nog weleens van pas komen tijdens deze regenachtige tijden.

Uggs met enkelsokjes

Aangezien het ook in de lente flink kan stortregenen in Nederland, is de Ugg Tasman X toch wel je beste buddy wanneer het op het voorjaar aankomt. De Ugg Tasman X is gemaakt van rubber, lyocell en geüpcyclede wol. Blijven je voeten dus niet alleen warm van, maar ook hartstikke droog. Door het strakke enkelsokje sijpelt het water niet recht in je laars tijdens een hoosbui, zoals bij veel regenlaarzen wel het geval is.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top