Fashion

Outfits matchen met je partner: zo doe je dat

Outfits matchen met je partner: zo doe je dat

Outfits matchen met je partner klinkt superschattig! En dat is het ook. Het enige waar je op moet letten is dat je niet te veel matcht. Want dan gaan jullie van leuke outfit coördinatie naar ANWB-stel. Dat is ook niet helemaal de bedoeling. Dit is hoe jullie outfits kunnen matchen op een 'relatie goals' manier.

Draag dezelfde kleuren

De simpelste manier om met je partner te matchen is door dezelfde kleuren te dragen. Om weg te blijven van de ANWB-stel look, kunnen jullie voor dezelfde kleuren gaan, maar in andere tinten. Op deze manier zien jullie er gecoördineerd uit, maar kan het ook nog net toeval zijn. Match bijvoorbeeld niet je hele outfit met die van je partner. Als jouw partner een rode top draagt, kun jij dit bijvoorbeeld ook doen om te matchen. Het leukste aan outfit matchen is dat jullie ervan weten, maar dat het voor de buitenwereld subtiel is.

Draag dezelfde stofjes

Als jullie geen kleuren willen matchen, kunnen jullie wel stofjes matchen! Ga bijvoorbeeld allebei voor een look met veel denim, of ga voor wol. De kleuren hoeven dan niet per se aan te sluiten maar jullie hebben dan toch iets gemeen dat jullie outfits met elkaar verbindt. Als je voor compleet denim gaat lijken jullie net Justin Timberlake en Britney Spears bij de AMA's!

Coördineer met jullie accessoires

Matchen jullie liever op een subtiele manier? Ga dan voor matchende accessoires. Jullie kunnen dan bijvoorbeeld dezelfde ketting dragen of een armbandje. Jullie kunnen ook andere accessoires matchen zoals riemen, schoenen of een tas. Misschien wil je partner ook wel ringen matchen....hint hint.

Stem kleuren op elkaar af

We hadden het eerder al even over dezelfde kleuren dragen, maar jullie kunnen ook kleuren matchen op een andere manier. Jullie kunnen ervoor kiezen om kleuren te dragen die elkaar complimenteren. Denk hierbij aan contrastkleuren zoals groen en rood of aan kleuren die simpelweg goed bij elkaar staan. Zo complimenteren jullie outfits elkaar altijd.

Ga voor dezelfde style

Tot slot kunnen jullie ervoor kiezen om jullie styles te matchen. Door op deze manier met elkaar te matchen zien jullie outfits er altijd gecoödineerd uit, maar echt op een fashionable manier. Het belangrijkste is dus dat jullie op het gebied van aesthetic op elkaar aansluiten. Jullie matchen dan dus niet letterlijk, maar iedereen weet dat jullie outfits bij elkaar horen!

@whoismero_ 𝗖𝗢𝗨𝗣𝗟𝗘 𝗙𝗜𝗧𝗦 🫰 which one is your fav? #coupleoutfit #couplestiktok #couplestyle ♬ son original - Merwan (+ Alice 🤍)
Beeld: NL Beeld
Deel dit artikel
Back to top