Fashion

Spijkerbroeken moe? 3 x styling ideetjes om zonder denim de deur uit te gaan

Spijkerbroeken moe? 3 x styling ideetjes om zonder denim de deur uit te gaan

Wij Nederlanders zijn verzot op onze jeans. Vrijwel dagelijks kun je ons uittekenen in een spijkerbroek en daar horen wij als Trendalert redactie ook bij. De jeans is niet voor niks zo populair. Het zit lekker comfortabel (tenzij je een te strakke broek aan hebt) en is makkelijk te combineren. 

Toch kan het zo nu en dan zijn dat je denim moe bent en een andere soort broek wilt dragen. Wij hebben drie geweldige outfits voor je verzameld om deze winter stijlvol mee door te komen als je een denim baaldag hebt.

Hier zijn ze!

1. De legging + colletje + lange mantel + stoere boots

Dit is zo'n lookje waar je niet inlevert op comfort. De legging heeft een comeback gemaakt en daar zijn we super blij mee. Het gaat erom hoe je 'm combineert: door je billen te verbergen, wordt de legging al snel veel stijlvoller. Kijk af bij Tine Andrea en draag 'm dus met een lange jas en een colletje. Die stevige laarzen eronder maken het geheel minder zoet. Ben je van plan veel binnen te zijn? Ruil die lange jas dan in voor een blazer over het colletje. 

 

2. Blazer + matching pantalon + sneakers

Je kan de blazer en bijpassende broek natuurlijk heel 'keurig' dragen of je kan er een draai aan geven zoals Oumayma het doet. Door voor oversized items te kiezen, zit het heel er al veel cooler en minder 'kantoor' uit. Combineer jouw pak met een paar sneakers en je hebt een geweldige look. Oumayma lijkt er niks onder te dragen maar je kan er natuurlijk een strakke top met lange mouwen bij aandoen of een mooi t-shirt. 

 

3. Leren broek + lang vest + wit t-shirt

Een klassieker die eigenlijk niet in jouw garderobe mag ontbreken - ook als denim lover - is een leren broek. Of je nou voor faux gaat of the real deal: met een (look-a-like) leren broek heb je een instant coole outfit te pakken. Leia combineert die van haar met een prachtig donkergroen vest van Khaite en een simpel wit t-shirtje. Dat kan jij natuurlijk ook!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top