Fashion

Wat is christian girl autumn? Dit is wat je erover moet weten

Wat is christian girl autumn? Dit is wat je erover moet weten

We zijn allemaal wel bekend met het concept 'hot girl summer'. Maar het is inmiddels herfst en dus hebben we hot girl summer achter ons gelaten. Als het aan TikTok ligt, is het nu tijd voor 'christian girl autumn'. Maar wat is dat eigenlijk? Wij leggen het je uit.

Wat is christian girl autumn?

Christian girl autumn of fall is een meme die al een aantal jaar terugkeert wanneer de herfst aanbreekt. De meme is een soort tegenhanger van hot girl summer. In de herfst laten we hot girl summer achter ons en worden we met z'n allen weer wat conservatiever in onze kledingkeuzes. De naam van de trend geeft daarin al een goede indicatie van wat de look precies inhoudt. De meme is ontstaan als een grap tegenover vaak witte vrouwen die hun liefde voor de herfst misschien iets te serieus nemen. Ze zijn maar al te dol op hun pumpkin spice lattes, gebreide truien en geurkaarsen. De grap op het internet veranderde in een trend die influencers zich toeëigende. Op Instagram en TikTok zal je rond deze tijd van het jaar dus veel posts zien omtrent deze trend. Wat je vooral veel ziet is mensen die grappen maken over de trend, wat natuurlijk niet gek is. De trend is tenslotte begonnen als een meme en dat is het ook nog steeds. We raden je daarom ook vooral aan om lol te hebben met deze trend.

De christian girl autumn aesthetic

Bij deze trend komt ook een specifieke aesthetic kijken. Op het gebied van de fashion zijn er verschillende items die echt niet mogen ontbreken aan een christian girl fall outfit. Denk hierbij aan een oversized gebreide trui. Ook sjaals en hoeden zijn must haves voor deze trend. De outfits worden vaak gecombineer met skinny jeans, het is tenslotte een millennial trend, of korte rokjes en hoge laarzen. Het belangrijkste om te onthouden bij het stylen van de outfit is 'fall vibes'. Warme, herfstachtige kleuren zijn welkom. Denk hierbij aan oranje en bordeauxrood. Verder is alles met pompoemen passend voor deze tijd van het jaar. Denk hierbij aan eten, decoraties voor in huis en soms zelfs accessoires op nail art. Qua style doet de trend lichtelijk denken aan het jaar 2015. Lekker voor de nostalgie! Maar onthoud, deze trend is stiekem een grapje, dus neem het niet al te serieus.

@cmcoving NC 👉🏼 VT! Arrived in a fall wonderland 🙌🏼 #vermont #fall #fallfashion #autumnvibes ♬ original sound - Caitlin & Chris
Bron: Vox
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top