Nagellak

Dit zijn de nagelkleuren voor de herfst/winter 2023

Dit zijn de nagelkleuren voor de herfst/winter 2023

Weet jij al welke kleuren nagellak je wilt gaan dragen deze winter of heb je nog een beetje inspiratie nodig? Magenta, milky white en baby pink zijn helemaal in! Een ding is zeker jij weet straks als geen ander voor welke kleur jij gaat dit najaar. Van welke nagekleur trend ben jij het meest fan?

Nagelkleuren herfst/winter

 

1. Earthy

Zoals de naam al zegt, zijn de aardetinten helemaal in dit najaar. Met een neutraal kleurtje zit je altijd goed. Wij zijn met name dol op de bruine kleur. Speel bijvoorbeeld met lichte en donkere tinten.

 

2. Magenta

Magenta mag niet missen in dit rijtje. Ben jij niet zo van de donkere kleuren, maar wil je juist dat je nagels wat opvallen. Dan zit je met die kleurtje goed. Magenta is net wat feller en is helemaal een trend is dit najaar.

 

3. Ijsblauw

Als we aan het najaar denken dan denken we gauw aan donkere kleuren. Maar wat dacht je van ijsblauw? Een pasteltintje die je mooi kan doordragen in de winter. Channel your inner ice queen!

 

4. Milky white

Milky white is helemaal hot! Een dekkende kleur en daarom erg geschikt voor de winter. De kleur doet ons niet voor niks gelijk denken aan een sneeuwwit landschap. Laat de sneeuw maar komen!

 

5. Wijnrood

Wie houdt er nou niet van de kleur rood? Een echte klassieker. Vooral in het najaar is de wijnrood een favoriet. Net een stukje donkerder. Je moet bijna spontaan denken aan een mok warme glühwijn. we krijgen al stiekem kerstvibes er van. Daarom kan deze kleur zeker niet missen in dit rijtje.

 

6. Baby pink

Om nog een beetje in de Barbie-sferen te blijven, gaan we voor baby pink. Ben jij nou echt fan van het roze, dan heb je geluk. Voor dit najaar is de lichte kleur helemaal in. Maar zoals we ook bij de bruintinten zeiden. Je kan altijd spelen met kleuren. Een afloop is ook mooi. Start je met licht en eindig je met donker of andersom.

 

 

7. Mettalics

Mettalic is al een lange tijd een grote trend. Niet alleen in de modewereld, maar ook in de beautywereld. Ook dit najaar nemen we deze kleur wee rmee. Je hoeft niet gelijk voor de zilveren metallic te gaan. Lila is ook helemaal in. Ga jij voor een volledige nagel of meer de french manicure? Een ding is zeker, jij gaat helemaal mee met de trend!

 

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top