Health

Waarom je nooit meer een nieuwe tandenborstel hoeft te kopen

Waarom je nooit meer een nieuwe tandenborstel hoeft te kopen

Steeds meer consumenten stappen over van handmatig tandenpoetsen naar het gebruik van een elektrische tandenborstel. En dat is niet zonder reden. Tandartsen adviseren om elektrisch te gaan poetsen, en bevelen specifiek de Smyle elektrische tandenborstel aan. Maar wat maakt dit de beste elektrische tandenborstel op de markt?

Waarom we kiezen voor de beste elektrische tandenborstel

Voor een gezond lichaam is een gezond gebit essentieel. Als jij jouw mond niet goed gezond houdt kan dit leiden tot allerlei kwalen en gezondheidsproblemen. Denk aan tandpijn, maar ook tandbederf. Hierbij kan het kiezen van de juiste tandenborstel een grote rol spelen. Het is bewezen dat de beste elektrische tandenborstel tot 10 keer effectiever is dan een gewone handtandenborstel. Studies tonen aan dat elektrisch poetsen zorgt voor 22% minder tandvleesproblemen en 18% minder tandbederf. Dit onderstreept hoe belangrijk het is om de beste elektrische tandenborstel voor jou te kiezen.

De voordelen van de Smyle elektrische tandenborstel van Smyle

Het sonische model van Smyle maakt beter schoon tussen de tanden dan de handmatige tandenborstels. Dankzij snelle en effectieve bewegingen wordt er meer vuil en tandplak weggepoetst. Met 38.000 vibraties per minuut poets je in een poetsbeurt van twee minuten al meer dan met een handtandenborstel in een maand. Bovendien zorgen de slimme functies ervoor dat je gemakkelijker een optimale mondhygiëne kunt bereiken.

Sonische techniek: de sleutel tot de beste tandenborstel

Het maakt niet alleen beter schoon op lastig te bereiken plekken, het maakt ook een stuk minder lawaai bij het poetsen. Verder maakt deze techniek het mogelijk om Smyle haar duurzaamheidsdoel te laten bereiken; sonische opzetborstels maken het gebruik van bamboe mogelijk.

beste elektrische tandenborstel

beste elektrische tandenborstel

Waarom de Smyle elektrische tandenborstel de beste keuze is van dit moment?

 

1. Duurzaamheid: Een stap voorwaarts met Smyle, de beste elektrische tandenborstel

Veel roterende elektrische tandenborstels gebruiken plastic opzetborstels, die je elke paar maanden weggooit. Daarmee belast je onnodig het milieu, zowel tijdens het gebruik als aan het einde van de levensduur. Smyle streeft ernaar om de mondverzorgingsmarkt duurzamer te maken. Ze hebben daarom afgezien van het gebruik van plastic opzetborstels. In plaats daarvan maken ze gebruik van bamboe opzetborstels, die 88% minder plastic bevatten. Dit leidt samen met de duurzame verzending tot minder CO2-emissies en voorkomt dat plastic opzetborstels als microplastics in het milieu terechtkomen.

beste elektrische tandenborstel

2. Levenslange garantie op je tandenborstel

Elke tandenborstel gaat een keer stuk, zelfs de beste elektrische tandenborstel. Als dit gebeurt, gooi je vaak je oude gewoon weg. Wat Smyle onderscheidt van de concurrentie is de levenslange garantie als jij het bamboe-opzetborstel abonnement neemt. Zodra jouw elektrische tandenborstel kapot gaat of aan het einde van zijn leven komt, dan krijg jij – GRATIS – een nieuwe opgestuurd en neemt Smyle je oude in om te recyclen. 

beste elektrische tandenborstel

3. Bespaar tijd en geld met de beste elektrische tandenborstel van Smyle

Met de meeste elektrische tandenborstels kan ongeveer twee weken gepoetst worden tot de accu leeg is. Dan moet de tandenborstel weer aan de oplader, niet echt zuinig dus. Wat de Smyle elektrische tandenborstel de beste elektrische tandenborstel van dit moment maakt, is dat deze zo zuinig is dat je hem maar 4 keer per jaar hoeft op te laden, in plaats van elke twee weken. Dat is in deze tijden duurzamer én goedkoper.

4. Geen gedoe meer met tandenborstels die 'op' zijn

De meeste mensen poetsen te lang met hun oude tandenborstel. Dat is een probleem, want na 2-3 maanden worden tandenborstels minder effectief door het afbreken van de borstelharen en slijtage. Ook is minder bekend dat schimmels en bacteriën zich dan kunnen verstoppen en ophopen in de borstelharen. Smyle biedt hiervoor de oplossing: Bij een abonnement op de Smyle sonische elektrische tandenborstel, krijg je elke 4 maanden 2 verse bamboe (anti-bacteriële) opzetborstels thuisgestuurd. Dan zit je nooit meer met afgesleten en vieze tandenborstels.

beste elektrische tandenborstel

beste elektrische tandenborstel

 

5. Niet tevreden geld terug garantie - 60 dagen proef poetsen

De meeste winkels staan niet toe dat je je tandenborstel terugbrengt nadat je hem gebruikt hebt. Smyle weet dat de Smyle sonische elektrische tandenborstel van super kwaliteit is en geen gedoe geeft, maar beseft ook hoe belangrijk passende mondverzorging is voor mens en milieu. Dus als jij toch niet enthousiast bent over de tandenborstel, dan kun je Smyle mailen en simpelweg je geld terugvragen.

beste elektrische tandenborstel

 

Wat doet Smyle?

Smyle bestaat sinds 2020 en biedt excellente, duurzame mondverzorging. Van tandpasta tabletten en plasticvrije flosdraad tot de beste elektrische tandenborstel met bamboe opzetborstel.

Hun motto:

A healthy mouth makes us happy.

A healthy world makes us smile.

Al meer dan 500 tandartsen werken samen met Smyle, dit is 10% van alle tandartsen in Nederland. Dit innovatieve duurzame merk werkt ook samen met de Academie van Tandheelkunde Amsterdam als testpartner. Op deze manier biedt Smyle dus duurzame alternatieven op de traditionele mondverzorgingsproducten die ook nog eens van goede kwaliteit zijn.

beste elektrische tandenborstel

 

Probeer Smyle, de beste elektrische tandenborstel vandaag nog!

Als je de overstap wilt maken naar een effectiever, duurzamer en handiger alternatief voor handmatig tandenpoetsen, probeer dan vandaag nog de Smyle elektrische tandenborstel. Klik hier om jouw Smyle tandenborstel te bestellen en ervaar zelf waarom dit de beste elektrische tandenborstel op de markt is.

Aanbieding:

beste elektrische tandenborstel

Beeld: Smyle
Deel dit artikel
Back to top