Fashion

De zonnebrillentrends van 2023

De zonnebrillentrends van 2023

De modetrends van 2023 beloven veel goeds en zullen uiteraard ook in zonnebrillen terug te zien zijn. Deze zomerse accessoires geven iedere outfit een chic finishing touch en beschermen je ook nog eens tegen fel zonlicht. Genoeg redenen om een nieuw exemplaar aan te schaffen, maar dan natuurlijk wel eentje volgens de laatste trends.

Zonnebrillentrends van 2023

De zonnebrillentrends variëren van opvallend tot subtiel. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo doe je weer genoeg inspiratie op voor je volgende shopsessie.

Oversized

Groot, groter, grootst: dat is waar het bij deze trend omdraait. Dit jaar zullen de zonnebrillen in extra oversized exemplaren voorbijkomen. Ze geven je look een high-end uitstraling en zijn ook nog eens praktischer dan andere varianten, want: meer bescherming tegen de zon.

Minimalistisch

Less is more. Bij deze trend gaat het om flinterdunne pootjes. Metalen modellen die je outfit een 90’s touch geven. Draag er eentje met een vintage jacket om je look nog meer retro te maken.

Gekleurde glazen

Zonnebrillen met kleurrijke glazen zijn ideaal voor op een festival. Ze maken een exemplaar opvallend en het heeft net als de hiervoor genoemde trend wel wat weg van de 90’s. Dit montuur komt het best tot z’n recht in combi met een simpele look, zoals jeans en een wit topje.

Ook interessant: minimalistische trends die weer terugkomen

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top