Fashion

Inspiratie voor je festivaloutfits

Inspiratie voor je festivaloutfits

Het festivalseizoen is begonnen en dat betekent dat het de hoogste tijd is om wat festivaltrends voor je op een rijtje te zetten. Zo heb je weer de nodige inspo voor je outfits op deze openluchtfeestjes. Als modeliefhebber wil je er natuurlijk wel in stijl bij lopen terwijl je op de fijnste deuntjes danst. De trends staan dit jaar in het teken van ‘less is more’. Minimalisme en eenvoud.

Trends festivaloutfits

Oké, wat rustigere looks dit jaar. De minimalistische stijl zien we dit seizoen veel terug in festivaloutjes. Sobere looks met een paar accentuerende details – die door de eenvoud van de andere items dus nog meer opvallen. Benieuwd naar de trends? Dit zijn ze!

Open vlakken

Uitgesneden tops heb je vast al eens voorbij zien komen – deze trend is niet alleen heel opvallend, maar ook een van de meest gedragen op dit moment. Tops met cut-outs in geometrische vormen die perfect voor op een festival zijn. Ze beloven een hit te worden op alle openluchtfeestjes die op de planning staan. Draag je ‘m in de vorm van een body, dan blijft ie ook nog eens de hele dag goed zitten. Stijlvol en praktisch in één.

Gehaakt

Bedenk een item en je zult ‘m in gehaakte vorm tegenkomen. Of het nu om een bikini gaat, een grote beachtas of een matchend rokje en top: in alles zal deze trend terug te zien zijn. Vooral in neutrale kleuren is ie geliefd. Denk bijvoorbeeld aan crèmetinten of wit en zwart. Zo kun je een gehaakt kledingstuk ook nog eens overal mee matchen. Het minimalisme straalt er vanaf bij deze stijl, samen met een hint van Ibiza boheme.

Cowboylaarzen

Vorige lente en zomer zagen we ze al veelvuldig voorbijkomen en het lijkt erop dat de cowboy boots nog niet van plan zijn om het straatbeeld te verlaten. Je ziet ze vooral in oversized vormen, tot net onder de knie. Net als bij de gehaakte trends zien we deze schoenen in neutrale kleuren. En natuurlijk festivalproof: met cowboylaarzen heb jij geen last van modder en zand.

Ook interessant: dit zijn absoluut tijdloze fashion trends

 

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top