Fashion

Deze schoudertasjes zijn mega populair

Deze schoudertasjes zijn mega populair

Het voorjaar zit eraan te komen en dat betekent automatisch meer naar buiten. Outfit compleet en haren gedaan. Toch mis je wat, namelijk een tasje. Hartstikke handig voor al je spullen en ook nog eens heel stijlvol. Met de volgende schoudertasjes ben jij helemaal ready to go. Mix en match erop los met de meest populaire tasjes!

 

Schoudertasjes:
 

1. Violet - €69,95

Pasteltinten komen ook dit voorjaar weer helemaal terug. Hoe leuk is dit lila tasje? Met de zachte tinten kun jij je outfit helemaal compleet maken. Fleur je outfit helemaal op.

lila tas

 

2. Pastelgeel - €199,99

Om nog eventjes in de pasteltinten te blijven, gaan we door naar pastelgeel. Deze tas heeft een goudkleurige schouderriem en je kunt hem zowel crossbody als schoudertas dragen, maar ook als clutch.

gele tas

 

3. Cocoon white - €159,99

Deze gave tas uit de nieuwe collectie van Josh V is zowel te dragen als handtas, schoudertas of crossbodytas. De kleur Cocoon White kun je heel makkelijk combineren. Jij bent helemaal klaar voor de lente.

 

witte tas

 

4. Oranje - €18

Met deze tas ben je gelijk klaar voor koningsdag. Met de oranje kleur val je lekker op. Een te gekke tas voor festivals, feestjes of gewoon voor een uitstapje.

oranje tas

 

5. Metallic - €20

Net zoals de metallic kledingstukken die mega populair zijn, mogen de tasjes ook niet ontbrekenen. De krokodillenprint geeft een extra touch. Als je een beetje houdt van opvallend, dan zit je met deze tas goed. Festivals komen er weer aan en daar kan deze tas niet ontbreken. 

metallic tas

 

6. Leer - €20,97

Deze roze leren tas wil je toch hebben? De roze kleur knalt eruit en door de assymetrische vorm oogt de tas extra speels. Jij kan je spulletjes wel kwijt in deze tas. 

 

roze tas

 

7. Groen met printje - €29,97 

Hoe leuk is deze tas? Groen is helemaal hot and happening en dit printje maakt de tas gelijk af. Wil je je outfit wat opfleuren, dan is deze tas perfect. Weet jij al met wat je deze tas zou combineren? 

groene tas

 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top