Lifestyle

Deze concerten moet jij bezoeken in 2023

Deze concerten moet jij bezoeken in 2023

Het festivalseizoen is inmiddels al een lange tijd gestopt, maar wees niet getreurd. Er is nog genoeg muziek die jij kunt toevoegen aan je agenda. In 2023 is er weer een hele lijst aan concerten die jij kunt bezoeken. Ga jij naar The Weeknd of toch liever naar Robbie Williams?

 

Concerten Johan Cruijff Arena - Amsterdam

 

1.   Harry Styles (Love Tour) – 4/6 t/m 6/6

Harry Styles heeft onlangs zijn derde album, Harry’s House uitgebracht en ontving hiervoor wereldwijd lovende kritieken. Sinds zijn solocarrière heeft hij al verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder een Grammy-award en twee BRIT-awards. Tijdens zijn show komen zijn wereldwijde hits als Watermelon Sugar, Adore You en Kiwi voorbij.

 

2.   The Weeknd (After Hours til Dawn Tour) – 23/6 en 24/6

Misschien zeggen de nummers Blinding Lights en Save Your Tears je wat? Deze mega populaire hits zijn gemaakt door Canadeze zanger The Weeknd. Met verschillende gebroken records, vijf Grammy’s en hitlijsten, staat hij in 2023 in de Johan Cruijf Arena. Een concert die zeker de moeite waard is om te bezoeken.


3.   Coldplay (Music of The Spheres World Tour) – 15/7 t/m 19/7

Deze Britse rockband heeft al heel wat hits weten te scoren. Met de hit Yellow is de band doorgebroken. Met Higher Power en My Universe heeft Coldplay twee songs toegevoegd aan hun indrukwekkende lijst aan wereldhits. Deze popnummers zijn in samenwerking met BTS. Deze feel good nummers zorgden ervoor dat Coldplay een nieuw album uitbracht, namelijk Music of the Spheres. Heb jij ook al zoveel zin in dit concert? 


 

Concerten Ziggo Dome – Amsterdam

 

1. Robbie Williams (XXV - tour) – 28/1, 29/1 en 13/2

Ben je nu een echte Robbie Williams fan? Dan heb je geluk, want in 2023 geeft hij een concert in Nederland. Met de XXV-tour viert hij zijn 25-jarig jubileum van zijn carrière. De zanger heeft zes van de top 100 bestverkochte albus in de Britse geschiedenis op zijn naam staan en heeft wereldwijd meer dan 85 miljoen albums verkocht. Ga los op de nummers Candy en Angel!


2. Lizzo (Special tour) - 23/2

Lizzo is een 3x GRAMMY Award-winnende zangeres, songwriter, rapper, actrice en nog veel meer. Ze komt uit Amerika en staat in 2023 bij ons in Nederland op te treden. In april 2022 bracht ze haar nieuwe single About Damn Time uit en in juli 2022 verscheen haar vierde album genaamd Special. Ook de single 2 Be Loved (Am I Ready) is een echte hit geworden. Ook op TikTok zijn haar nummers met bijbehorende dansjes mega populair.


 

3. Måneskin - 27/2

De rockband Måneskin heeft in 2017 meegedaan aan het programma ‘X Factor’’ en heeft in 2021 het Eurovisiesongfestival gewonnen. De Italiaanse rockers begonnen ooit als straatmuzikanten in Rome en zijn nu de meest populaire rockband van het moment.  Zing mee met de nummers Beggin en Mammamia tijdens het concert.

 

Bron: Ticketmaster.nl
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top