Oogmake-up

3x inspiratie: de mooiste oogschaduw looks voor oudejaarsavond

3x inspiratie: de mooiste oogschaduw looks voor oudejaarsavond

We weten dat deze tijd van het jaar in het teken staat van feest vieren en er op je best uitzien, dus helpen we je graag een handje om de perfecte oogmake-up look te vinden voor de speciale avond. Of je nu helemaal los gaat of alleen een beetje subtiele schittering wilt, wij hebben de perfecte combinatie van kleuren en technieken om ervoor te zorgen dat je ogen de ster van de show zijn. Van glinsterende metallics tot rokerige matte kleuren, dus wat je stijl ook is, je kunt iets vinden dat perfect bij je outfit past en er op elke foto geweldig uitziet.

1.    Bruine smokey eye met glitter

Smokey eyes zijn altijd een goed idee en zo ook voor oudejaarsavond. Ben je de ‘normale’ smokey eye zat? Kies dan voor een bruine smokey eye met glitter. Deze heeft een mooie twist, waardoor iedereen de hele avond je complimenteert op je oog look. De glitter en diamantjes op de ogen maken de look heel feestelijk.

oogschaduw ici paris xl

Shop Nude Obsession bij ICI PARIS XL

2.    Gouden paarse oogschaduw

Goud en paars zijn feestelijke kleuren die goed passen bij oudejaarsavond. Paar is een kleur die je misschien niet snel overdag naar kantoor opdoet. Des te leuker is het om deze kleur te dragen tijdens oudejaarsavond. Pak je pallet of losse oogschaduw er maar bij om deze prachtige look te maken.

oogschaduw ici paris xl

Shop Mercury Retrograde bij ICI PARIS XL

3.    Zilveren metallic look

De derde oogschaduwlook is een look waarmee je zeker opvalt op oudejaarsavond. Ook maakt deze oogschaduw creatie je gehele look super chique, maar ook sexy. Je voelt je als een ware ijsprinsen wanneer je deze oogschaduwlook creëert. Precies wat je wil op oudejaarsavond.

oogschaduw ici paris xl

Shop Mini Essential Palette bij ICI PARIS XL

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top